Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Amerikaanse importheffing op Vespa


Solvato

Aanbevolen berichten

Italianen woedend over Trumps mogelijke invoerheffing op hún Vespa

Alsof de president van de Verenigde Staten hoogstpersoonlijk op hun lange tenen is gaan staan, zo venijnig reageerden Italianen toen zij The Wall Street Journal opensloegen. Daarin lazen zij dat Donald Trump het gemunt heeft op hun nationale trots: de Vespa.

Vooral de hoogte van de heffing - 100 procent - wekt ongeloof in Italië. Als Amerikaanse importeurs het dubbele moeten betalen voor hun 'Made in Italy', wordt het praktisch onmogelijk te concurreren. Niet voor niets kelderde de aandelen Piaggio donderdag op de beurs van Milaan. De Italiaanse premier Gentiloni riep op tot kalmte, 'want belastingen en protectionisme zullen nooit een remmende werking hebben op kwaliteit; echte kwaliteit kent geen grenzen'.

https://www.volkskrant.nl/buitenland/italianen-woedend-over-trumps-mogelijke-invoerheffing-op-hun-vespa~a4481415/

Link naar reactie

Het wordt hoog tijd dat "den Donald" zijn termijn "erop" zit want zijn "bovenkamer" is echt aan "vervanging" toe...hij ligt met iedereen 'overhoop' en zoekt met alleman 'oorlog'.

Hij zou misschien beter "siliconen-taxen" heffen op de "opgespoten pornosterren-actrices" met wie hij tussen de lakens heeft gelegen... of nog moet gaan liggen :D

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...