Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Vespa afhalen Frankrijk


Filientje!

Aanbevolen berichten

Heb ooit mijn PK 50 op z'n kant achter in een Kadett station gelegd, ging perfect (alleen jammer dat de tank half leeg liep over de bekleding heen).

Als je minder ruimte hebt de scooter ter plaatse demonteren. Voorvork eruit halen, blokje loskoppelen (wat toch moet gebeuren) en dan past alles nog een stuk makkelijker. 

Link naar reactie

Hoi, bedankt voor jullie reply! 

Voorlopig staat het project "on hold".

Ik heb één bedrijf gevonden die dit professioneel deed, uit Engeland dan nog..., die met verzekering voor schade of diefstal €545 + btw wou aanrekenen...

misschien toch even kijken of het niet op een andere manier kan(ps. bedankt Frederik9111 voor het aanbod, hou het in gedachten)

Have a nice day!

Link naar reactie
1 minuut geleden, Thomas78 zei:

Heeft er niemand in je familie of vriendenkring een lichte vrachtauto zoals een Peugeot Partner? Daar past perfect een oldie in. 

Serieus? Past daar een Vespa in? Ik was aan het kijken voor een aanhangwagen maar als ik dit lees dan is het misschien interessanter om zoiets aan te schaffen? 

Link naar reactie
11 uren geleden, Ronin zei:

Serieus? Past daar een Vespa in? Ik was aan het kijken voor een aanhangwagen maar als ik dit lees dan is het misschien interessanter om zoiets aan te schaffen? 

Ja hoor, wel een oldtimer. De moderne Vespa's weet Ik niet. Ik vervoer mijn Vespa's altijd zo. Met een oprijplaat erin. De pikkel op en goed vastmaken met spanriemen. Zonder de passagiersstoel neer te klappen moet de Vaspa wat dwars staan. En als die passagiersstoel neer is kan de Vespa mooi in het verlengde staan van de laadruimte.  

Link naar reactie
  • 2 weken later...
Op 20-2-2018 om 20:26, bart.de.vriendt zei:

Normaal is de goedkoopste  binnen Frankrijk motobycat.com

Halen op aan huis of van depot naar depot.

Zo kan je laten ophalen en laten leveren in depot net aan de Belgische grens in Roncq.

Gr

Hoi Bart, even gecheckt... om een Vespa af te halen in het zuiden van Frankrijk en (verzekerd) te laten leveren in Rijsel kost dit max €296 euro. Er is ook nog een module 2 aan €199 maar die snap ik niet goed. Heb jij ervaring met Motobycat? Grts.

Link naar reactie
Op 14-2-2018 om 10:43, Filientje! zei:

Hallo leden!

Kennen jullie iemand die het transport kan verzorgen om een oldtimer Vespa op te halen in Frankrijk(Le Mans) en wat dat ongeveer zou kosten? Ik hoor het graag!

Fijne dag verder!!!!

Dit project is van de baan, nieuwe vondst gedaan in het zuiden :-) 

Link naar reactie
  • 2 weken later...
  • 2 weken later...
2 uren geleden, Filientje! zei:

Ik heb de oldtimer aangekocht in de buurt van Marseille. Transport via MotoByCat tot Rijsel kost 216euro inclusief verzekering. Voor die prijs kan ik niet over en weer rijden :o 

 

Niettemin bedankt voor de melding! Fijne dag verder!

Proficiat met de aankoop laat die foto's maar komen van uw aankoop zou ik zeggen:)

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...