Jump to content
Vespaforum.be

sip road of sito plus onder px150 2007


1969

Recommended Posts

Hallo,

Na wat opzoekwerk ben ik helemaal het noorden kwijt. De bedoeling voor mij zou zijn, om wat meer trekkracht en een beetje sneller te gaan met mijn px. Maar wat is er nu aan te raden , een sito plus of een sip road. En is het nodig om een luchtfilter polini venturi te plaatsen? De hoofdsproeier moet ook wijzigen, op het forum vind je de raad om een setje te kopen, maar op sip vind ik enkel een setje vanaf 105 ... 

Alvast bedankt,

Dimitri

Link to comment

Sito+ knettert nogal luid op 125/150cc. Sip Road klinkt voller en geeft iets meer koppel in de lage toeren. De Polini pot en BGM Big Box Touring zijn ook goeie alternatieven (iets moderner). Persoonlijk zou ik voor die laatste gaan. 

Venturi’s en andere luchtfilters zijn weggesmeten geld op standaard cilinders. Wel kan je het “hartje” van je huidige luchtfilter doorboren (indien nog niet gebeurd) voor iets debiet (sneller op toeren).

De kleine sproeier kan blijven zitten. De grote moet minstens 2 sproeiermate  verrijken. De standaard jetting van de 150cc is afhankelijk van het jaartal. Voor bovenstaande uitlaten neem je luchtspoeier 160, mengbuis BE3, hoofdsproeier 105~106 als startpunt en mengvijs 2 toeren uit. Bougie warmtegraad 8.

Die dingen kosten amper een paar €’s. Linkje

 

 

  • Like 1
Link to comment
  • 3 weeks later...
Op 30-12-2017 om 19:58, 1969 zei:

@Frederik9111, bedankt om die linkjes te posten. Nu ben ik zeker wat ik moet bestellen. Het hartje uitboren zal ik zeker doen. Nu nog beslissen wat voor uitlaat. De BGM Big Box Touring of de Sip road 2.0 rood met twee chroom pijpjes. Al zijn die pijpjes voor de show denk ik.

Groeten,

Dimitri

En u wiel veranderen kaka met die pijpjes. Zoals aangegeven bgm bigbox of sip road 2.0

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...