Jump to content
Vespaforum.be

Eenvoudige ingreep


Archie

Recommended Posts

Een andere carbu hoeft niet maar de  de hoofd sproeier dient wel vergroot te worden anders draait hij te arm en riskeer je een vastloper.

Het onstekingstijstip hoeft niet altijd veranderd worden hangt af van de kit die jer erop zet.

Grtjs

Makke

Link to comment

als je echt volop profijt uit je upgrade wilt halen zou je ook je tandwielen moeten aanpassen aan het vergrootte vermogen.  Vergelijk het met een kinderfiets, een kleine van 5 gaat met zij beperkte kracht er een maximum uithalen, een volwassene op de zelfde fiets gaat voor geen meter vooruit.  

Link to comment

Dus eigenlijk komt het erop neer dat het toch geen eenvoudige ingreep is wil je het maximum rendement van je upgrade halen. Nu ja,een sproeier veranderen is het einde van de wereld nog niet maar voor je tandwielen moet je toch al je blok gaan opengooien. 

Link to comment

ik beweer niet dat ge geen winst gaat halen met de nieuwe setup, maar niet het maximale.  Wilde enkel een voorzet geven want het blijft hier zeer beperkt tot grotere cilinder, sproeier, uitlaat, maar zonder het verband tussen alle onderdelen en de impact op elkaar te vernoemen.  Je kan nog altijd een 26/26 Carbu steken maar ge gaat op den duur meer naft verbruiken dan je werkelijk winst maakt op rendement.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...