Jump to content
Vespaforum.be

VESPA ALP DAYS


Tommie

Recommended Posts

Net terug van "Vespa Alp Days"...  Top locatie om met de wesp te touren; de Grossglockner is echt fantastisch...  Maar de sfeer hebben we zelf moeten maken.

WAT EEN TRIESTIGE ORGANISATIE ENKEL MET DE BEDOELING DE LOKALE CLUBKAS TE SPIJZEN...

Gewoon naar georganiseerde events toe rijden en je eigen ding doen...

 

37.jpg

Link to comment

Ze hadden sjans dat het ene dag mooi weer was ginds en dat ’t schoon rijden was in de buurt!

Efkes een kleine opsomming:

  -        Wekelijks ne mail in ’t Duits, met hoe goed het wel gaat zijn en wat er te zien was.

 

-          Aangekomen wist ge van niks, nergens pijlen, hoelaat iets begon, …

 

-          Aanschuiven om u in te schrijven, hoewel dit vantevoren reeds was gebeurd. Om dan een rugzakske met “goodies” te ontvangen. Het enige bruikbare was een tubeke zonnecreme en ne lippenbalsem. Ge moet dus al nie vragen wat er nog inzat! Wel een polsbandje erin, aangedaan. Nooit moeten laten zien!

 

-          Eerste rit met schoon weer, mooie rit! Weinig seingevers, wel veel standjes om hunne prul te verkopen. Ijzeren bagdes, sleutelhangers, banners,  … Affiches waar alle clubs opstonden om te verkopen aan €20. Lederen motorjassen die blijkbaar iedereen kocht, denk dat die van de verniet waren! Misschien wat meer seingevers en minder standjes, zou aangenamer zijn geweest om de pick-nick halverwegen te vinden! Hoefde we geen 60km om te rijden, maar mooi landschap

 

-          ’s Avonds een bandje op het podium, eerste keer dat er iets verscheen op het poduim. Stond daar pertang al een hele week! Zelfs na 20 katten Golden Power viel ge er nog bij in slaap. Country muziek op een ScooterMeeting, ’t is eens wat anders. Gelukkig dat het nachtleven in Zell Am See wat vertier bracht!

 

-          Om de berg op te rijden had ge een inkomkaartje nodig, nooit iemand hierover wat gezegd of vermeld. Allemaal samen door 1 ingang. Met 1.000 scooters, ferm de kas opgefret.  2 of 3 ingangen was zeker zo makkelijk, maar denk dat de rest van de helpers reeds boven stonden om plaketten en clubvesten te verkopen!

 

-          Boven een goulashsoepke, tuurlijk enkel met uw kaartje. Kaartje vergeten, geen soep! Wel een hele week een polsbandje aangehad maar dat was blijkbaar niet genoeg om aan te tonen dat ge ingeschreven waard en erbij hoorde.

 

-          ’s Avonds ne DJ, die dezelfde countryplaten draaide als de dag ervoren! Wel een toog met bier, halve liters Stiegel. Maakte toch nog iets goed.

 

En dit alles voor de pietluttige prijs van €61.  Daar kunt ge gene arm voor uitgenaaid zijn. Of toch?
Link to comment
  • 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...