Ga naar inhoud
Vespaforum.be

"Van Peel tot Evenaar - Antwerpen/Dakar per Vespa"


Peelke

Aanbevolen berichten

Gentelmengs & Womens!

Enkele jaren geleden bromde ik op mijn geliefde T5 van Antwerpen naar Dakar. Sommigen van jullie hielpen me toen nog aan goede raad vanop het forum, waarvoor nog steeds merci!

Intussen tour ik met een dia-avond ("een vrolijk reisverhaal") langs de kleine theaterzalen en is het boek met verhaal en foto's eindelijk af. (hoera!)

Het Vespaforum staat er trouwens in vermeld:

Screen Shot 2016-06-09 at 21.04.58.png

 

Anyhoo, za/zo 25/26 juni is de première van die reisvertelling + de booklaunch (+een mojitow!) onder het lover van het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. Het zou geweldig zijn moesten er daar een hoop Vespa's geparkeerd staan...

Meer info vind je op http://www.michaelvanpeel.be/?page_id=1489

Het boek zelf staat ook op bol.com

boek-3Db.png

 

Akkoord, dit is een beetje schaamteloze reclame, maar ik dacht ik geef het toch even mee.
Sue me. Sew me. Soe... ah, whatever :)

Happy riding iedereen en een geweldige zomer!

Plke

Link naar reactie

Het is wel reclame die hier thuis hoort vind ik.

Het OLT is trouwens een TOP locatie.  Ik ga zeker proberen langs te komen. Oei enkel nog tickets voor de 26ste, snel zijn is de boodschap.

 

Link naar reactie

Mijn tickets voor de 25ste zijn al even binnen! :) Ik overweeg ook samen met de madam met de Vespa te komen. Voorzie jij speciale parking dan, Michael? :) Ik laat ze (onze wespen dan) niet graag alleen achter...

Link naar reactie
  • dave prikte dit topic vast

@Adrian: chantage! 2920 from da hood, K-town aan dobbel tarief! :o)

Ik ga eens horen of we de Vespa's niet tot aan het OLT mogen laten rijden. Kans is klein vrees ik, want dat is van 't Stad en er hangt een bord en streng en al (ik ben er zelf nog tegengehouden toen ik ging prospecteren). Maar als het lukt, laat ik iets weten!

(Ik zal hen zeggen dat het allemaal "decorstukken" zijn...)

Link naar reactie

. . ik vrees ook dat er in het "Rivierenhof -park" niet mag gereden worden. en al zeker niet nabij het "openluchttheater" omdat dat 'wandelwegen' zijn.

Maar als je de toelating krijgt om wat Vespa's te mogen stallen. kan je het OLT bereiken via de Turnhoutsebaan, wandelend met de Vespa aan de hand.

Voor de meesten zal dat geen enkel probleem vormen. want velen hebben al heel wat 'ervaring' om kilometers met de Vespa aan de hand te "lopen" ;)

Link naar reactie
  • 2 weken later...

Dikke merci, JPU!

Wat betreft de wespen in het park; ik had heel graag een hoop scooters bij elkaar gehad aan de bar van het OLT, maar de Stad doet lastig, cf Vespaciao.
(nu, wie vespiraatgewijs die regels aan zijn enkelhoge laarzen wil lappen en wandelend wil proberen, ga ik niet tegenhouden natuurlijk... arrrrr ;-) Mijn naam weze haas.

Tot dan!

Link naar reactie
  • 2 weken later...

Boek net opgehaald bij de Bruna hier (natuurlijk moeten bestellen) maar aangenaam verrast over hoe dik het is en de vele foto's! Gaat mee op mijn komende trip als leesvoer! 

Link naar reactie

10k km op 50 dagen... Moet zalig slow travelling gevoel geven...

Escape van alle dagelijkse 'moet moet moet'... 

net op radio 1 ook stuk meegepikt...

Mijn exemplaar van het boek ligt klaar om te verslinden ;)

 

Link naar reactie
22 uren geleden, Peelke zei:

Dikke merci, kerels! Er is hard aan gewerkt (en traag voor gereden...) Hope you like it!

En nie bang zijn door de dikte, @nero; der ston veul ploatjes in! :) (Of had je het over dikke vespabillen?)

Gisteren in begonnen... :) uw eerste rit hahahah man... De max!

fijn boek, aanrader!

Link naar reactie

Heb het boek uitgelezen, kan alleen maar zeggen RESPECT . Waauuw wat een verhaal en ook veel geduld gehad met je uithoudingsvermogen van tegengestribbel douaniers . Arme Giorgia in de modderwegen, en ze is een echte taaie tante die zijn opgave ook als een opdracht heeft volbracht in haar italiaanse fiere style. En al die gastvrijheid, kan je hier alleen maar van dromen. En natuurlijk ook dat eenzaamheid reis is ook op zijn eigen een zware klus. In zo'n streken als Marokko en verder moet je mensen kennis hebben en ook veel geluk te hebben om toch naar een juiste richting wordt gestuurd. Anders blijf je in een cirkel rond rijden.  Maar je ziet het zonder luxe kan je ook gelukkig zijn. Is toch een heel ervaring die je mee krijgt hoe de wereld in elkaar zit van continent tot continent. En je leert ook je eigen eigenschappen kennen. Dit alles door een weddenschap :-) .

Wat een mooie verhaal die ik alleen maar kan beamen  !!! 

Mooi verslag trouwens.  

 

Link naar reactie

Misschien komt het nog verderop in het boek, maar toch al even de vraag @Peelke: je tufte blijkbaar rond op een 125cc. Vanwaar die keuze voor zo een reis? Ik neem aan dat je je A rijbewijs hebt. Waarom geen PX 150 of 200 om over de bergen en zo te geraken?

Link naar reactie
1 uur geleden, Bever zei:

Misschien komt het nog verderop in het boek, maar toch al even de vraag @Peelke: je tufte blijkbaar rond op een 125cc. Vanwaar die keuze voor zo een reis? Ik neem aan dat je je A rijbewijs hebt. Waarom geen PX 150 of 200 om over de bergen en zo te geraken?

die rijdt met een T5... 

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...