Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Aanbevolen berichten

Heb mischien nog een vraagje,ik heb namelijk een vespa 50R van 1973 gekocht met namelijk zonder papieren,degene die hier wonen en die veel van vespa kennen zeggen dat in 1973 nog geen papieren waren voor een 50 cc klopt dit...En zo niet kan ik het aanvragen bij een vespa dealer zekers.

Dank.

Link naar reactie

Ben een paar jaar geleden eens gaan horen voor gva voor een 50cc bij een vespadealer.  Op voorhand betalen en als na onderzoek blijkt het een model is wat ooit in Belgie officieel door Piaggio werd verkocht, geeft de importeur een gva af.  Zo was het toen alleszins, ga anders eens tot bij een dealer.  Mvg, pete.

Link naar reactie

GVA is niet verplicht voor 1974. Maar hoe kan jij zonder papieren bewijzen dat hij van voor 74 is? Althans, zo redeneert de politie.

 

Het is trouwens niet zo dat een gva toen nog niet bestond, wat weleens beweerd wordt. Het was gewoon nog niet verplicht. 

Om volledig legaal de weg op te kunnen zou je (als gva niet aan te vragen is wegens ooit geïmporteerd ofzo) een certificate of origine kunnen aanvragen. Daarop staan alle nodige gegevens om aan te tonen dat hij van voor 74 stamt. Ook te verkrijgen via de Vespa dealer (al kan het zijn dat ze anders beweren). 

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...