Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Dijkroute 2014


Moz-Art

Aanbevolen berichten

Vespa Social Club Wasiana presenteert

 

DIJKROUTE 2014

 

Het is weer tijd voor de jaarlijkse afspraak met de Dijkroute. De gezelligste rit door de polders in Italiaanse sfeer. We beginnen zoals gewoonlijk met koffiekoeken en koffie (ook andere dranken) bij Bella Italia Scootershop in Sint-Gillis-Waas. We trekken door de polders via Meerdonk en Kieldrecht naar Prosperpolder voor een drankje. Van daaruit via Doel naar het Liefkenshoekfort waar u kan genieten van lekker Italiaans eten, enkele dorstlessers en het prachtige uitzicht. Voor de liefhebbers is er nog een rit terug naar Sint-Gillis-Waas via Verrebroek en Vrasene.

 

Inschrijven kan tot maandag 14 juli.

 

Kostprijs is €15 pp (ontbijt, enkele drankbonnetjes en middageten inbegrepen)

 

Inschrijven kan hier

 

dijkroute2014.jpg

Link naar reactie

jammer genoeg samen met de rondrit van amici delle 2 tempi

...en de Dommelrit van VC Neerpelt...

 

Spijtig dat er niet meer rekening gehouden word met de kalender.

Dit kan een beter opvulling van de bepaalde maand geven.

Link naar reactie

...en de Dommelrit van VC Neerpelt...

 

Spijtig dat er niet meer rekening gehouden word met de kalender.

Dit kan een beter opvulling van de bepaalde maand geven.

de clubs die aangesloten zijn bij VC België houden zoveel mogelijk rekening met elkaar data. Dat is 1 van de punten op de jaarlijkse vergadering

Link naar reactie

Ja dat is jammer.

Vespa Club Neerpelt heeft er alles aan gedaan wat mogelijk is om dit te vermijden. Wij hebben in januari reeds alle data die via de officiële kanalen bekend waren naast elkaar gelegd, net zoals we al enkele jaren doen.

Wij hebben onze Dommelrit, de 6e ondertussen, altijd rond dezelfde periode (nl.het derde weekend van juli) welke we ook reeds in februari al via de forum kalender bekend gemaakt hebben en deze nogmaals herhaald in juni.

Als er dan bv. in Oost -of West-Vlaanderen een rit is die gelijk loopt mag dit toch geen probleem zijn neem ik aan, er zijn ook nog talrijke Vespisten  die aan deze zijde van ons land wonen en als die allemaal naar Neerpelt komen dan wordt het hier ook aardig druk. :rolleyes: dus... ... ..

 

 

 

Link naar reactie

Als de ritten van de verschillende clubs aan de andere kant van het land zijn, is er voldoende volk voor beide ritten. Dat het samenvalt met die van Weteren is spijtig maar ik denk niet dat beide volk te kort zullen hebben. De Dijkroute is elk jaar op hetzelfde moment en kan dus inderdaad gelijk vallen met andere ritten maar zeker niet met de intentie om te concurreren. Fijn toch dat de Belgische Vespisten zoveel keuze hebben. Voor ieder wat wils! Ik kan dat alleen maar als positief ervaren. Dus iedereen veel plezier gewenst op de rit naar keuze :) als het maar gezellig blijft.

Link naar reactie

even een denkoefening, er zijn 38 aangesloten vespaclubs in de vereniging vespa club belgië ; als elke club een rit aankondigd zijn er dus 38 weekends 'bezet'

Heb het nagezien op de kalender; het seizoen v d ritten begon dit jaar einde maart (of ik moet er naast zitten) het einde is voorzien (volgens de kalender) eind september... . Als je de explosie van aangesloten clubs ook opgemerkt hebt, kan het niet anders zijn (??) dan dat de kalender in de toekomst nog drukker wordt.

Dan heb je nog x aantal clubs die niet aangesloten zijn bij VCB en die ook een rit organiseren.

Tja het kan niet anders zijn dan dat er ritten plaatsvinden op hetzelfde moment. Het is zo en niet anders, je hebt als vesparijder wél de luxe op deze wijze om er een rit uit te kiezen. (tenzij je er een sport van maakt ze allemaal te rijden)

Dus is mijn besluit zowat hetzelfde als hierboven; voor ieder wat wils en als het maar gezellig blijft.

 

Mvg, Luciano

Link naar reactie

En dan heb je ook nog het weer, en dat kan je niet kiezen. Maar volgens de voorspellingen zal het wel zwoel gaan worden den 20ste. B)

Link naar reactie
  • 2 weken later...

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...