Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Doe een beetje voorzichtig he!


KevinB

Aanbevolen berichten

... snap ik wel ;) maar logisch gezien is er geen rijrichting op een voetpad, ook geen wandel richting of zoiets, laat het uit

Link naar reactie

Soms gaat het hier om marginalen die van geen hout meer pijlen weten te maken, of om gestolen scooters of onder invloed van drank of drugs, mensen die hier illegaal verblijven of gezocht worden of geseind staan, om personen die met niets in orde zijn, zonder rijbewijs of geldige papieren, enz. enz. kortom om mensen die iets op hun kerfstok hebben. in Antwerpen worden er geregeld zulke personen opgepakt en geschaduwd door undercover-agenten.

Link naar reactie
hoe slecht zijt ge ni als ge met nen scooter door ne combi wordt klemgereden...

was 't ook aan 't denken... hij bracht mensen in gevaar door met de scoot tegenrichting en op het voetpad te rijden... wat deden de achtervolgers dan ? blokske rond zeker ;)

Link naar reactie
Die durven ze nie schaduwen denk ik.

Die criminele motorbendes worden wel degelijk in de gaten gehouden door staatsveiligheid, enz. want vergeet vooral niet: dat het hier niet gaat over kwajongensstreken door padvinders en koorknaapjes. Het gaat hier wel degelijk over wapenhandel, prostitutie-netwerken, drugstrafieken, afpersing ,witwaspraktijken, aankoop van vastgoed, auto-en motorhandel en nog vele ondergrondse praktijken die het daglicht niet mogen zien. alleen: het zijn zeer goed georganiseerde bendes( met zwijgplicht en lange tentakels) die ook wel weten dat het gerecht en justitie op de loer liggen. er is nog een lange weg te gaan.

Link naar reactie

KevinB:. daar wordt wel hard tegen opgetreden, maar het probleem is dat je met keiharde bewijzen moet komen. Wat er in het nieuws komt, is nog maar een heel klein topje van de enorme ijsberg. zulke onderzoeken gebeuren niet door gewone agenten, maar door experten die gespecialiseerd zijn in fraude en misdaad, en duren meestal maanden tot jaren. De georganiseerde misdaad is pure maffia en zeer moeilijk te bestrijden, omdat criminelen moeilijke en ingewikkelde constructies opzetten. en de wet maar al te goed kennen. en ook wel weten dat de opsporingsdiensten onderbemand zijn en dat er alle dagen dossiers bijkomen. zoals ik al zei: "er is nog een lange weg te gaan ".

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...