Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Pic-Nic aan de oever van de Schelde. Op Zaterdag 8 juni.


Robing

Aanbevolen berichten

Bedoeling is op een rustig plaatsje, ver van de bewoonde wereld. Vespa rijders te ontmoeten en Vespa's te showen. Het is aangewezen zelf zich te voorzien van drank en versnaperingen. En er een gezellig onder onsje van te maken. Van gedachte te wisselen over trips en andere interessante dingen voor wat de vespa aan gaat. De Pic-Nic plaats zal ieder wel bekoren.

De vooropgestelde DATUM ZATERDAG 8 juni om 15:00, ENKEL als de weergoden gunstig gestemd zijn droog en zonnig. Zo niet geen PIC-NIC, en word een andere datum gekozen op een zaterdag.

Zie ook FB https://www.facebook.com/groups/146605588831820/

Wegbeschrijving vanaf Kallo centrum, rechtdoor de Fabrieksstraat ten einde rijden op T Steenlandlaan naar rechts tot aan de Sluisbrug, JUIST VOOR die brug naar RECHTS Singelweg tot einde rijden daar is de PIC-Nic plaats.

Evenement: Andere

Georganiseerd door: Iedereen die er op af komt.

Lokatie: Beveren-Waas (Kallo)

post-5597-13769190644413.png

Link naar reactie
  • 3 weken later...

Als iedereen zijn bijna vervallen kaas, salami, snoepgoed, frisdranken, resten cake of taart mee brengt. De vegetariƫrs hun plat water, appelen en peren, wortelen en sla. Kan het een gezellig Vespa onderonsje worden. En plannen maken om daar een volgende super Vespa gezellig samen pic-nic van te maken. Mvg

Link naar reactie

heb ook wel zin om te komen , alleen zal het met de auto moeten/mogen zijn de vespa staat dubbel geplooid te wachten op expert verzekering/toekenning schadevergoeding/aankoop andere wesp :(:(:( , hopelijk krijg ik alles in orde om vakantie er op door te brengen

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...