Jump to content
Vespaforum.be

946 op salon 2013


khemoekeenwespoftwie

Recommended Posts

Wel raar dat ze nieuw model laten zien en dat er nog geen juiste prijs is . Dan zouden ze beter zwijgen. Lml stand doet veel beter zijn best. Mooie reclame ,... . Jammer van Vespa . Het is precies niet belangrijk .

Link to comment

Gisteren met de bikerparade meegereden en dan vlug de motorhallen in... Inderdaad viel de stand van vespa echt tegen, blijkbaar verkopen ze zo makkelijk dat er geen enkele moeite wordt gedaan om de stand wat aangenaam te maken en alle modellen tentoon te stellen. De nieuwe 946 stond gewoon tegen de muur geplaatst met wat kord errond dat je die niet kon aanraken laat staan eens op zitten. Ze hadden die dan beter op een ronddraaiend plateauke gezet. En nu ik de 946 heb gezien valt ie me toch wat tegen, achterwerk vind ik wel geslaagd met het speciaal zadel, maar dat stuur... precies echt plastiek uitziend... en dit voor zo'n hoge prijs... Ik ben benieuwd wanneer de verkoop start naar de verkoopcijfers? LML was dan iets beter, maar ook minder dan vorige jaren. Te weinig het kleurenpalet uitgespeeld vond ik, ook de LML Corsa ontbrak wat toch een trekpleister kan zijn voor de jongeren... Al bij al een tegenvaller dus voor zowel vespa als LML.

Link to comment

Het zal er eentje voor de "happyfew" worden om eerst in de living en nadien op zolder te bewaren om hem binnen X aantal jaren te verkopen in de hoop dat de "belegging" heeft opgebracht.

Alleen is er (buiten het chasis) niets bijzonder aan wat een vergijking met bvb de legendarische Sei Giorno onmogelijk maakt.

Groetjes, nero.

Link to comment

Constructiegewijs lijkt er me weinig op te merken die deze prijs zou verantwoorden. Design is ook vrij hedendaags dus vind ik niet blijvend dus alweer iets wat deze hoge prijs niet kan verantwoorden. Persoonlijk ben ik hem zelfs nu reeds beu gezien. Limited edtion uiteraard wel maar Vespa heeft al meermaals bewezen dat ze daar ook een loopje mee nemen. (exclusive PX, GTV, ...) Het zou dus pure zakkenvullerij zijn voor vespa en dan hebben we ook nog de crisis. Ik geloof er dus weinig van en hoop, mocht dit prijsniveau dan toch waar zijn, dat ze er geen handvol van kwijt geraken.

Link to comment

pfff dan koop ik mij wel 2 nieuwe plastieken in de plaats voor dat geld, schoon scooterke maar voor dat geld hadden ze ook een ander achterlicht mogen gebruiken ipv hun ouwe stock van de 200GT achterlichten nog erdoor proberen te jagen ;-)

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...