Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Een nief brilleke : aviator goggles van Léon Jeantet


herbal

Aanbevolen berichten

Er is hier al eens één en ander over gezegd maar heeft iemand dit ding? Vliegeniersbrilleke dus. Ik heb al eens zo'n goedkoop ding gehad, maar dat was echt weggegooid geld, meteen de kunststof oogbeschermers er vanaf. Prul was het, kostte 10 Eur. Dit hier is merkelijk duurder, maar vooraleer ik dit aanschaf wil ik eerst eens uitgebreid met iemand een klapke doen hou dat ding bevalt. http://www.sip-scootershop.com/en/products/pilot+s+glasses+aviator_67064000

Link naar reactie

Mijn mening:

1) ziet er niet uit

2) heeft geen nut (geen zonwerende glazen, of ben ik mis? heb je geen scherm op je helm voor insecten, of rij je niet met een integraalhelm?)

3) véél te duur (5x)

Enkel kopen als het imago erg belangrijk is dus. Als jij het ervoor over hebt en er perse mee gezien wil worden, zeker doen, ik zou van dat geld liever 10 keer tanken en met m'n warme, veilige systeemhelm met scherm doorrijden.

Link naar reactie

Ik heb 3 jaar geleden deze http://davida.co.uk/media/pix/ls.prod.jet/full/full_2056.jpg gekocht samen met mijn Davida helm. Kwaliteit is redelijk al moet ik zeggen dat na 2 jaar dagelijks gebruik de rek uit de elastiek is. Voordeel is dat het stuk op de neus doorloopt waardoor je onder de goggle een klassieke bril kan dragen (voor de slechtzienden onder ons). Extra glazen zijn in andere kleuren te bestellen.

Link naar reactie
  • 3 weken later...

http://www.bikereyes.at/

Ik heb de eagle (europe version) van deze site besteld.

Ik draag hem achter het "scherm" van mijn helm (Nolan N20 traffic)

Door beide te dragen kan je vlot 100 per uur rijden zonder maar dan iets van wind op je ogen te voelen.

De eagle heeft voor 39 euro wel een complete set. 3 soorten brilglazen en ofwel benen ofwel een band om de bril te dragen. Ik draag hem met een band waardoor hij heel goed aansluit op het gezicht.

Alle lenzen die je erbij krijgt zijn tegen vocht behandeld en dampen zeer moeilijk aan :-)

Ben er echt tevreden van :-)

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...