Ga naar inhoud
Vespaforum.be

125cc in de Ardennen


Johan23

Aanbevolen berichten

wa voor 125 cc? automatic of schakel?

ben laatst met de vriendin + kampeerbagage op de GTS 125 naar de ardennen gereden tot aan de grens met luxemburg. hebben wa vanalles gedaan, stuk autostrade, veel tussendoor. Veel duimpjes van motards gekregen. De steilste helling met 2 op zakte 'm tot max 90. Rap genoeg, een raket zal 't ni zijn.

Joris, dan hebt gij ne speciale gts125. De steilste helling nemen en maar terugzakken tot 90km/u?? Er zullen wel hellingen zijn waar alle gts-en terugzakken tot zelfs 40km/u of minder.

Maar ja, zoals Geert al in de eerste post zei, waar gaan we naartoe met dit forum. Er worden hier blijkbaar de zotste vragen gesteld. Kruip gewoon op je vespa en geniet van het rijden. tegen 130 per uur of tegen 10 per uur. Af en toe is het wel eens fijn om door te trekken en voluit te gaan, maar de meeste km worden toch op het gemak en al genietend gereden denk ik. En als je vragen hebt over de snelheid en de kracht van je vespa en je ben niet tevreden van het antwoord, koop u een moto, dan rij je de hellingen op tegen 200 per uur met z'n 2. Ik denk dat de meesten hier eens wat meer moeten uitproberen met hun vespa alvorens zulke vragen te komen stellen.

gene zever.

We wegen samen wel mr 125 kilo, we zijn geen grote zware mensen. En 90 op de teller is 80 in 't echt, maar minder dan 80 gps zakten we niet. Zal eens zien of ik de track kan terugvinden met hoogteprofiel van toen.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...