Ga naar inhoud
Vespaforum.be

malossi schokbreker GTS


les

Aanbevolen berichten

  • 4 maanden later...
Op 12/9/2019 om 15:48, motorhan zei:

Informeer eens bij easy parts daar heb ik ze ook gekocht.

de gele veer is van de Supertech de witte is malossi.

Ik er eerst ook tegen op om de voorveer te vervagen omdat ik dacht dat ik een verkeerde schokbrekertype zou krijgen. achteraf viel de montage heel erg mee. de achterschokbrekrs vervangen is bij de HPE modellen wel meer werk dan bij de vorige GTS omdat het onderste bildeel dat je moet verwijderen doorloopt tot achter de kentekenplaathouder.  en dat deel moet weg omdat je anders niet bij de onderste bout van de linker demper komt.  maar als ze zijn gemonteerd heb je een probleem met het afstellen van de linker demper die kun je niet verstellen met de originele sleutel daar is te weinig ruimte voor. ik heb daar 2 extra standaard haaksluetels voor gekocht en die zo verbogen dat ik nu een linker en rechter sluetel heb. maar ik zag pas ergens dat ze de steel van de haaksleutel naar beneden haaks hadden gebogen en dan heb je maar 1 sleutel nodig en dat schijnt dus ook te werken. Dat ga ik zelf ook nog proberen. hioj rijd met de nieuwe schokbrekers wel een stuk lekkerder ik heb de voorveer ook als basis in de midden stand gezet maar zal ook eens 1 tandje terug proberen. om te zien of dat nog comfortabeler rijd.

 

20190809_133645.jpg

20190809_133728.jpg

20190814_171954.jpg

20190816_111336.jpg

en een foto met de nieuwe Brembo remklauw het ontluchten viel niet mee.

20200103_123016.jpg

  • Like 1
Link naar reactie
  • 5 maanden later...

Ja dat is waar op mijn supertech zat ook een gele veer. de malossie veer is wit ik heb daar en spuitbus gele verf voor gekocht maar voorlopig toch de witte gemonteerd omdat ik niet wilde wachten om er mee te rijden. ik denk van de winter er even af halen en de veer spuiten. Er is overigens bij Sip wel een ander merk met een Gele veer die heeft een kennis van me ook gekocht en gemonteerd. maar dat wist ik pas achteraf.
Overigens vind ik de witte veer ook niet misstaan duys zou zomaar kunnen dat ik het zo laat. hij rijd immers niet harder of zachter met een gele of groene of paarse veer.

gr
Han

 

Link naar reactie

Je hebt gelijk maar soms moet je er vanaf wijken of een ander oplossing kiezen. Ik heb er ook al een ander zadel op gezet daar zit ook geen gele bies meer op wel jammer . Misschien dat ik het originele zadel nog eens opnieuw laat bekleden en opvullen met Gel bij Tiger leathers daar heb ik een voorbeeld van en ziet er erg mooi uit vind ik. de afbelding heb ik van internet van iemand die het zo heeft laten bekleden.

Buddy Super tech.PNG

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...