Ga naar inhoud
Vespaforum.be

"Ritje" naar Italië


vespadiverso

Aanbevolen berichten

Ik heb al een beetje huiswerk gemaakt en zo eens een ritje naar Siena via gewone wegen ( geen autostrades ) in elkaar gestoken via map-source van Garmin.

Zij geven een totale rij-afstand op 1350 km en een reisduur van 26 uur.

Volgens mij is dat toch 4 à 5 dagen bollen ik denk dan ook dat we toch minimum 10 dagen moeten uittrekken voor deze uitstap. Voordeel is wel dat iedereen mee kan (mits motorrijbewijs en vespa ijzer of plastiek)

Reacties ?

https://picasaweb.google.com/francoisdeconinck05/NaarSienaMetDeVespa?authuser=0&feat=directlink

Link naar reactie
  • 2 weken later...

Vraagje voor Rusor...gisterenavond spraken we elkaar na de infoavond in Ekeren over de Dakar challenge. Je zei dat rit naar isola d'elba gepland is in April met 3. Kun je nog eens laten weten wanneer,hoe lang en via welke reisweg jullie naar ginder zouden rijden?

Link naar reactie

Hoi Ruud,

Vespadiverso is de man die het eigenlijk organiseert en ook van de route planning en de ervaring op dit vlak. Eind februari komen we samen om die plannen te bespreken. Tot nu toe weet ik alleen dat ons doel isola d'elba is. Dus ik denk dat ik je deze vraag beter even aan Vespadiverso richt.

Link naar reactie

vespadiverso kan je wat meer toelichten aub?

autostrade of niet, manier van overnachten, data enz...

heb misschien wel interesse (indien nog mogelijk) en spreek bovendien vloeiend Italiaans (was vorig jaar toen we in panne vielen op de grens Zwitserland-Italie een voordeel bij de Italiaanse mekanieker ;-)

Link naar reactie

Hoi Ruud, het weekend van 21 en 22 april zouden we deelnemen aan de raduno van Isola d'Elba. Italiaans is ook geen probleem voor mij aangezien ik dat voor de helft ben ;). Reisweg heen en terug ligt nog open. Daarom de vergadering op 18 februari. Deelnemen kan uiteraard nog, we zijn nu met 3. Overnachtingen gebeuren wel in hotels. Heb reeds kontakt gehad met het bestuur van VC Isola d'Elba. Ze hebben reeds enkele plaatsen voor ons gereserveerd en sturen mij zo vlug als mogelijk het deelnameformulier door. Ik zou zeggen, indien je geïnteresseerd bent kom je maar af.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...