Jump to content
Vespaforum.be

omnium verzekering


knifeman

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

denk dat ge met nen 2e hands moto van 340 euro geen jaar zonder kosten gaat rondrijden ze... soit, ieder zijn goesting he maat... evenveel respect ... sleutelen doe ik al genoeg aan m'n ander beestje... en als dat openligt moet er iets anders klaarstaan waar ik mij ni mee moet bezig houden, en das de vespa.

Link to comment
  • 1 year later...

Hehe ik heb ook de omnium met eigen schade etc.

Dus ik was een terrasje gaan doen en ik wil terug vertrekken en ik zie dat iemand vespa heeft omgegooid. Ik heelp pist maarjah ik heb toch omnium dus wat papierwerk en het is wel in orde. Ik bel de verzekering. Daar krijg ik jet antwoord dat ik geen aanspraak kan maken als de tegenpartij ni gekend is. Ik zeg ok dan houden we het maar bij eigen schade. Ja maar eigen schade kan nooit verzekerd worden bij moto... Ookal werd dit gezegd bij de afsluiting!

Alle papieren en contracten na gelezen. En idd in de kleine letters. Eigen schade niet verzekerd. Mooie omnium heb ik dus. Dank u wel belfius! :-)

Die deelden mij trouwens mee dat geen enkele verzekering eigen schade dekt bij moto. Hoewel ik geen geloof meer hecht aan hun, wil ik toch maar zeggen. Kijk alles is goed na mensen!

Diefstal is et enige waar dat wel nutig voor is. Hoewel dat ook een hel is om wat geld los te krijgen...

Link to comment

oei! en wie heeft jou in het zak gezet Knife ?

ik ben aangesloten bij de beste scooterverzekeraar van't land, Groep Alpha :-)

Link to comment

? ik ben ni afgezet, heb ik dat ergens gezegd ? heb verzekering nog niet moeten aanspreken en hoop dat nooit te moeten doen. Ben ondertussen voor de gts verzekerd bij vanderhaegen (die verzekeren zelfs tegen regen op uw trouwfeest). PX heb ik ook eens prijs gevraagd, maar die was te oud, wilden ze niet doen.

Link to comment

nieje, gewoon dat na het lezen van dimio111's post, toch ook maar eens checken met jouw verzekeraar wat die omnium allemaal inhoudt

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...