Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Mods Ride Out


Quick

Aanbevolen berichten

Ivm Mod Weekender in Antwerpen wordt tijdens dat weekend ook een ride out gedaan

Evenement: Ride-out

Georganiseerd door: Soul Cruisers

Lokatie: Bar Mondial , Suikerrui Te Antwerpen

post-831-13769184864444.jpg

Link naar reactie

Pewe & ik hebben de rondrit ne keer gedaan om het parcour te verkennen. Kei neig ritje . Maar iets te zwaar voor gewoon 50cckes.Wat niet wil zeggen dat deze niet naar den Bar Mondial mogen komen voor de sfeer op te snuiven .Er zal daar ook nog van alles te doen zijn.

Link naar reactie

bah neen gij, meneer den inspecteur, 'the moderators men' dat zijn die gasten van uit de limburg die zo van die ouw singelkes draaien uit grootmoeders tijd... diene ene met zijn hoedje waarvan dat zijn broer drummer is bij onder andere eva de roovere en adm. freebee heeft ook wel zo een vespa met van alles erop en eraan en eronder en diene andere met zijne verse kleine heeft een blauwe zundapp of zo, alle, ik weet niet meer hoe dat heet, alleszins gene vespa...

heeft diene ride out te maken met dat r&b weekend van de bar mondial misschien? raar, dat ze dan reclame maken voor the gonks en dat r&b gedoe en niet voor diene ride out. zijn ze daarvoor beschaamd misschien als er van die spiegelpaleizen voor hun kot staan?

Link naar reactie

Voor de gene die zaterdag komen is het aangeraden om langs de schelde kaaien richting suikerrui te rijden , het is autovrije shopping dag in Antwerpen en er zullen in de binnenstad enkele straten afgesloten worden voor gemotoriseerd vervoer .

Greets Quick

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...