Jump to content
Vespaforum.be

wouwie

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About wouwie

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PX 125

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo, Weet iemand waar ik ergens in de Kempen (omgeving Herentals) 125cc Vespa's kan huren? Als er in de buurt niets te vinden is, maar eventueel wat verder weg, waar kan ik dan best een aanhangwagen huren voor Vespa's op te bevestigen? We hebben zelf reeds 2 Vespa's in bezit hebben en voor de derde persoon willen we dan één huren. Alle tips/info zijn welkom! Groetjes, Wouter
 2. Momenteel zie ik door de standaard spiegels ook niet veel: de helft er van wordt bedekt door mijn schouders. Ik ga ze nog wel eens proberen helemaal bij te stellen, maar als dat niet betert, ga ik waarschijnlijk voor: http://www.sip-scootershop.com/en/products/mirror+standard+bumm+left+_61080000 . Ik weet alleen niet of het zicht hierbij beter ga zijn? je hebt deze spiegels in een formaat korter op sip, waarbij ze daar ook beweren dat het voldoende zicht geeft, maar ik zou toch voor de langere gaan, zoals hieronder:
 3. Onderstaande spiegel opstelling vind ik ook mooier dan de standaard. Enig idee welke spiegels dit kunnen zijn op sip en worden bijbehorende beugels er bijgeleverd, of zijn dit aparte producten? Op de plaats waar de originele spiegels staan, kan dit mooi weggewerkt worden?
 4. Deze tutorial heb ik ook gevonden: http://www.vespaforum.be/index.php?/topic/22235-how-to-vespa-px-gps-houder-aansluiten/
 5. Ik zit met het idee om eventueel andere spiegels te plaatsen. Reden hiervoor is omdat ik de standaard spiegels te hoog vind (staan volgens mijn mening een beetje in de weg bij het retro plaatje ofzo, er is in ieder geval iets dat er aan misstaat). Onlangs ben ik onderstaande foto tegengekomen, waarbij de spiegel onderaan bevestigd is. Ik vond dit wel een leuk alternatief, maar weet totaal niet of dit mogelijk/handig is. Daarom hier even de vraag of iemand dit heeft en wat jullie bevindingen hiervan zijn. Andere alternatieven zijn altijd welkom!
 6. oke dan doe ik toch alles "volgens het boekje". toch maar eens bij dealer passeren dan
 7. de bezinetank draai ik ook altijd toe als ik stop met rijden, is dit nodig?
 8. nope, want anders word die verzopen zeker?
 9. vanaf hij gestart is, zet ik de choke terug af en dan geef ik was gas zodat hij niet direct stil valt
 10. nen dag of een paar dagen ofzo
 11. Ik heb sinds een maand een nieuwe vespa PX 125. Ik heb al ondervonden als ik deze wil starten als hij een tijdje heeft stilgestaan, dat dit heel moeilijk lukt. benzinetank staat open, choke uitgetrokken en elektrisch is hij niet te starten, kickstarter lukt na een x aantal keer proberen. Is dit normaal omdat de motor gewoon koud heeft en een tijdje niet gedraaid heeft, of zijn er toch mogelijke problemen waarvoor ik eens best langs de dealer passeer?
 12. wouwie

  Van waar ?

  Heist-op-den-Berg!
 13. Bedankt Nero en Pieter1! Toch lang mee bezig geweest om voor- en nadelen van van PX vs GTS op te sommen, samen met mijn persoonlijke mening. Ben content dat ik een PX gekozen heb Ineens ook maar een Sito Plus laten plaatsen. Nu het schakelen nog fatsoenlijk in de vingers krijgen!!!
×
×
 • Create New...