Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Bever

Leden
  • Items

    288
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bever

  1. D'oh! Je hebt gelijk. Ik zie wel geen for sale bij modern scooters?
  2. Te koop: Vespa Sprint 2015 met topkoffer en ruggensteun en valbaren achteraan. Reden van verkoop: zie km... mijn vrouw rijdt liever met haar elektrische fiets... 😞 Vespa is in nieuwstaat. Vraagprijs: €2700. Krijgt nog een onderhoud voor verkoop.
  3. Tijdens je show gisteren in Hamme moest ik bij een bepaalde passage heel hard aan mijn motorbroek denken @Peelke:
  4. Ik ben gaan kijken in het Rivierenhof een paar jaar geleden. Tussen de regenbuien door Ben benieuwd om deze eens te bekijken!
  5. Mijn vrouw denkt er ernstig over na om haar Vespa te verkopen. Reden: zoals zo vaak; weinig gebruikt. Het is een Sprint uit 2015, valbaren en topkoffer, met met belachelijk weinig kilometers en in nieuwstaat. Foto hieronder. Alvorens hem ergens op een site te gooien: wat is een billijke vraagprijs? Wat een zot ervoor wil geven gelieve zich te onthouden.
  6. Ik denk dat veel zal afhangen van het beleid. Wat zal je over 10 jaar nog "mogen" met een tweetakt? Hou er ook rekening mee dat je dochter niet zomaar met een B-rijbewijs op een 150cc zal kunnen stappen.
  7. Ik ben om diezelfde reden ook voor mijn rijbewijs A gegaan. Ik dacht ook dat ik dat rijbewijs achteraf nooit meer zou gebruiken. Nou, dat viel tegen. Er staat nu een Harley in mijn garage naast mijn PX Ik zou in plaats van een rijschool met een automaat op zoek gaan naar een rijschool met motoren met verlaagde zitjes. My $0.02.
  8. Een Vespa pak je met 2 zo op en gooi je in een bestelwagen. Dus alles wat niet aan een paal of een boom vasthangt, is al vrij zinloos. Ik heb zelf een Oxford Monster XL 2m. Die gaat over de treeplank. En toen ik nog geen garage had, thuis aan de Abus WBA100.
  9. ECHTE VESPA LIEFHEBBERS herkennen tenminste een PARRELTJE wanneer ze er eentje zien!
  10. Jullie zijn duidelijk geen ECHTE VESPA LIEFHEBBERS.
  11. Bever

    Lage emissie zone

    Goh ja: * Enkel klasse A * Enkel in het autovrije centrum * Wie er woont mag wel nog Concreet wil de stad een verbod op de bromfietsers klasse A. Dat wil zeggen dat elektrische scooters, net als elektrische fietsen, wel nog het centrum in zullen moeten. Daarmee wordt dus wel het lawaai en de stank verbannen, maar niet het gevaarlijk rijgedrag. Bovendien kunnen niet àlle brommers worden geweerd. Gentenaars met een brommer die in het autovrij gebied wonen, zullen - net als automobilisten ) een vergunning krijgen.
  12. Ik vermoed dat het ontbreken van de originele p200 motor daar wel zal meespelen?
  13. Oh, the price goes up! @Frederik9111 wordt zwaar overboden!
  14. Roest, roest, roest... Alleen cosmetische schade! Heb eens een beetje respect voor een zeldzame barnfind.
  15. Bever

    Te koop

    Alleen als hij eerst deftig gereviseerd is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...