Ga naar inhoud
Vespaforum.be

fico luciano

Leden
  • Items

    182
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door fico luciano

  1. -_- ook ik heb die vering laten monteren, voor & achter, het was; of een andere vering of niet rijden (= wesp meer in de garage dan wenselijk)

    Het verschil is zoals @Les beschrijft, fenomenaal. In het begin wat standen uitgetest en nu rij ik zoals ik wil. Het zal voor sommigen een wat te harde vering zijn, maar ik ben er zeer zeker tevreden mee.

     

    Mvg, Luciano 

  2. voor alle duidelijkheid, wat ik nu ga schrijven heeft niets met het Vespa forum te maken noch met dit item ...

    maar

    tijdens mijn opleiding tot toeristisch gids Antwerpen hebben wij een cursus gehad van een aantal proffen aan de UIA. zij hadden een boek geschreven, "de biografie van een stad" één hoofdstuk ging over de "klaag en zaag cultuur" van de Vlaming, meer bepaalt de Antwerpenaar. waarom is dat? waar komt dat vandaan?

    Wel ze hadden daar een boeiende theorie over en moet je eens te lezen.

    of voor de liefhebbers,

    ik wil dat wel eens uitlegen tijdens een rondleiding door Antwerpen... ...

    @Marc T,

     

    Ik wil een datum zien,

    het moet goed weer zijn ; niet te koud & ni te warm > de zon mag schijnen, maar ni teveel en ni te heet. Het mag ook ni regenachtig zijn en ik wil een schoon vertrekuur en vertrekpunt, dus ni te vroeg maar ook ni te laat op den dag. :rolleyes:  Het MAS om te starten zou perfect kunnen zijn, maar dat zou evengoed het steenplein kunnen zijn natuurlijk. :wacko:  Allee, 'kwil ni moeilijk doen of zagen of zo... maar dienen datum... .. die wil ik wel eens ne keer horen. :)

    O ja, als ik met mijne vespa kom; is er dan een beveiligde parkeerplaats voorzien??  B)

    En ja mannen ik weet het, 'tis ni on topic  :unsure: maar daar gaan we toch ni over zagen hé  :)

     

    Mvg, Luciano

    • Like 2
  3. Euh, mannen; ik heb een week geleden mijn originele vering (na 21.000Km) laten vervangen door de malossi vering en heb er ondertussen toch al wel wat mee rondgereden (+/- 500Km) Ik moet zeggen 'tis een serieus verschil in rijgedrag en wegligging. Ik voel me nu veel veiliger en je voelt het verschil vanaf de eerste honderd meter. Voor wat betreft de hierboven aangehaalde opkomende rugproblemen door de harde vering > die heb ik zonder een vespa of de malossi ook, dus ik draag sowieso een rugsteungordel als ik rondbol. Dat de vering hard is is juist want ik kan ze gebruiken in de normaal voorziene stand voor 1+bagage maar dan wél met twee personen op de vespa. En.. tijdens ritje van +/- 110Km nergens problemen gehad. Dat was met de originele vering wel even wat anders. En die lekken... tja daar kan ik niets over zeggen maar pech kan je natuurlijk altijd hebben.

    Mvg, Luciano

  4. @matrikel,, Pffft, ni teveel van wakker liggen, @vespaciao haalt het ook aan ; er zijn er dus zes/tien die groeten :)). Ik groet als het verkeer het toelaat en als ik mezelf er niet door in gevaar breng. En ja ik rij mét ne plastieken, en daar trek ik me ook al niks van aan, ik heb fun en lol en ik groet ook de ijzeren of ze trggroeten moeten ze zelf maar beslissen hé, >> meestal doen ze het ook.

    +Als ik zoals onlangs in limburg toerde, had ik beter een vals handje op mijne vespa gezet, man man man da is me daar ne wespennest <;-))

    AAn iedereen de groeten, ga nu m'n regenpak aantrekken want vertrek naar een communiefeest.

    Luciano

  5. amai, je zou verwachten dat er hier meer posts zouden verschijnen :). Ben vrijdagmorgend vertrokken richting taalgrens/voerstreek, gisteravond weer thuis gekomen. Als ik elke vespist had gegroet of er een pint mee had gaan pakken... En ja hoor, ook veel motorrijders die groeten; behalve die harley en goldwing mannen, maar de reden daarvoor kennen we door de uitleg van @rusor. :))

    Mvg luciano

  6. Gisteren een paar Gts'en op de kapelsesteenweg te brasschaat en een schone Gts met een nog schonere madam erop in de Groenendaallaan te merksem.

    Gisteren zelf schonen tour gedaan om nieuwe band in te rijden, fantastisch om te rijden maar ze mogen hierboven de verwarming toch eens gaan herstellen. ;-))

×
×
  • Nieuwe aanmaken...