Jump to content
Vespaforum.be

khalilou

Members
 • Posts

  66
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)

  VNB3T 1962

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Dendermonde
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

734 profile views

khalilou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

 1. Shout out naar een Handige Harry die me kan helpen de Special terug in zijn oude doen te krijgen!
 2. Wil dat uiteraard vergoeden!
 3. Carburator terug gemonteerd, vespa draait maar heb de indruk dat de bezine aanvoer onvoldoende is, alsook het afregelen gaat moeizaam :s Korte testrit gedaan maar gaat niet vlot in toeren, valt ook stil na een tijdje stationair draaien.. Niemand die in de buurt van Dendermonde woont en er meer verstand van heeft?
 4. Was toch eens tijd precies..
 5. Dit blijft er over.. (het lichtgroene is ook wel vervangen aan de banjovijs waar benzine filter zit)
 6. Kan het zijn dat bij een juiste afstelling van de carburator de benzineschuif volledig gesloten moet zijn, wat bij mij dus duidelijk niet het geval was..
 7. Net gemerkt dat het bewuste karton pakking dat wel in de set zit, tussen de benzineschuif moet. Iets te voorbarig.. valt me wel op dat de set veel dichtingen bevat waar ik er eigelijk maar een paar van tegenkom bij het losmaken van alle carb onderdelen..
 8. Ondertussen de carb losgemaakt en de luchtfilter losgemaakt. Het gaat wel om een Dell Orto 16.10 en niet 16.16 zoals ik eerder dacht. De rebuild kit die ik heb besteld lijkt wel de juiste volgens de verpakking, alhoewel de nieuwe papieren pakking totaal niet overeen komt met die er op dit moment tussen carb en luchtfilter zit.. :s
 9. Thx, alles besteld.. de benzineslangen niet op voorraad momenteel dus die ga ik eerst eens controleren voor de zekerheid..
 10. Electrische onsteking, (contact op het stuur) plots hoog in toeren gaan gebeurt niet, gewoon stilvallen normaal ook niet. Het probleem is dat het herstarten (met warme motor) heel stroef gaat, terwijl dit strookt met de logica. Ik ben van plan om de carb eens een overhaul te geven ( nog altijd niet het juiste revisie setje gevonden voor dit type dell orto) en goed te kuisen, daarna af te stellen naar de standard setting. Hopelijk lost dit het probleem op.. btw, mag je zomaar een andere carburator ook plaatsen, vb een dell orto 19?
 11. Ik vermoed een Dell Orto 16/16
 12. Vind er geen direct terug online, of bij Maskes en Sip. (Waar ik door de bomen het bos niet zie) heeft er iemand een recente SIP catalogus op overschot?
×
×
 • Create New...