Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Rensbaeyens

Leden
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

Over Rensbaeyens

 • Titel
  Newbie

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  /

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Antwerpen Berchem
 • Land
  Belgiƫ

Recente bezoekers van dit profiel

31 profielweergaven
 1. Rensbaeyens

  Vespa PK50s te koop (1984)

  Zodra je hem koopt mag je hem verwijzen naar waar je maar wil De vraag is wat ik mis? Het enige wat ik kan doen is het vergelijken met andere foto's online en daar lijken ze mij even ver van het beenschild te staan.
 2. Rensbaeyens

  Vespa PK50s te koop (1984)

  Hi Stefpa, ik trek zijn expertise in twijfel omdat ik niets eigenaardigs of verschillend zie aan de vork of de positie van het wiel tov andere pk50s'jes die online staan. Wat ook nog kan is dat mijn foto's een vertekend beeld geven vanwege de hoek. Het was eerder een vraag naar verduidelijking.
 3. Rensbaeyens

  Vespa PK50s te koop (1984)

  Roufio, we zijn er ondertussen allemaal van overtuigd dat je alles ziet. Je hebt een echt arendsoog. Ik dacht dat mijn vorige reactie duidelijk was. Het interesseert me geen hol of er schoonheidsfoutjes inzitten. En het interesseert me nog minder of jij ze kan vinden. Dit is geen zoek de 7 fouten puzzel. Ik probeer hier enkel mensen te bereiken om hem te verkopen. Wat betreft de voorvork: na wat opzoekwerk blijkt dat de pk50s een andere voorvork zou hebben dan de andere pk'tjes. De vorm die ik gevonden heb komt perfect overeen met mijn vork. Klopt dit of mis ik iets?
 4. Rensbaeyens

  Vespa PK50s te koop (1984)

  Voor zover ik weet rijd hem perfect, dat is dan ook al wat ik bedoel met 'perfect in orde' Verder ken ik helemaal niets van brommers etc. Dat is dan ook de reden dat ik hem verkoop. Hij is net gerestaureerd door mensen die weten wat ze aan het doen zijn, en ik zou hem dan ook graag doorverkopen aan iemand die weet wat hij doet. Zodanig dat hij nog een lang leven voor zich heeft
 5. Rensbaeyens

  Vespa PK50s te koop (1984)

  Voorvork is perfect in orde. Spatbord zit inderdaad een knik in!
 6. Rensbaeyens

  Vespa PK50s te koop (1984)

  Perfect onderhouden bordeaux Vespa.Motor, koppeling en carbu volledig gereviseerd.Rijdt als nieuw!Opnieuw gespoten met roestwerende onderlaag. (niet in originele kleur, maar daarom niet minder mooi :) )Handgeschakeld met 4 versnellingen. Prijs onbepaald, elk realistisch bod wordt overwogen :)
×