Ga naar inhoud
Vespaforum.be

davyd

Leden
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

Over davyd

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag August 4

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Nada

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Skw
 • Land
  België
 1. Vespa pk50xl

  Ok thx voor de info, maken dat ik ook een gva aanvraag dan, gewoon omdat het kan, verkopen is niet het plan (al weet je nooit).
 2. Vespa pk50xl

  How zot, das nieuw voor mij, bij een wagen kan dit toch wel, waarom bij brommers niet?
 3. Vespa pk50xl

  Bij doorverkoop vraag je toch nieuwe platen aan? Zelf werk ik naast de deur, en naar school ga ik al even niet meer. Heb hem vooral gekocht om is naar de bakker te rijden of een toertje in het dorp te doen op een zondag. Dus geen probleem met een O. Geen gebruiksvoorwerp dus, en verkopen dat zit niet in de planning :p. Eerder iets zwaarder bijkopen op termijn.
 4. Vespa pk50xl

  Waarom niet? Mvg
 5. Vespa pk50xl

  Volgens site hier eerder aangegevn is via bfov de procedure dus moeten ze ook niet onnozel doen Vandaag beetje onverwacht (als in redelijk snel na het terugsturen) de platen ontvangen. Nu f wachten want heb hem binnengedaan voor is te zien ik welke staat hij nu echt is. Mvg
 6. Vespa pk50xl

  Ondertss de papieren van bfov gekregen en via verzekering oldtimer plaat aangevraagd. Krijg ik vandaag alles terug in de bus, inschrijfform van post en papier van bfov met nog een blad van de fodmobiliteit dat het niet compleet is, ik mis een europees gelijkvormigheidsattest. En waarom heb ik dan da papier bij de bfov aangevraagd. Wa een miserie toch altijd. Iemand een idee wat nu juist de volgende stappen zijn?
 7. Vespa pk50xl

  Om er langer geniet van te hebben, veel roest aan bodem, onderdelen die vervanging nodig hebben, beter ineens tegoei denk ik dan?
 8. Vespa pk50xl

  Daar ging ik idd al vanuit, heb juist de aanvraag gedaan bij het bfov. Hopelijk gaat dat wat vooruit. Mvg Davy
 9. Vespa pk50xl

  Thx Ed75
 10. Vespa pk50xl

  Hey allemaal, het is er eindelijk van gekomen, ik heb gisteren een pk50 opgepikt in nederland. Een rijdend project. Start loopt remt schakelt, elek werkt. Alleen heeft deze van 93 in een garage gestaan en heb ik geen papieren alleen het motorplaatje van vroeger, dus geen kenteken. Wat is de gemakkelijkste manier om hem ingeschreven te krijgen. Dan kan ik er eerst wat aan wennen voor dat ik hem uiteen haal. Had al gelezen, politie of bfov of dealer. Mvg Davy
×