Jump to content
Vespaforum.be

Rep Sinn Fein

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rep Sinn Fein

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PX 150

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Sleidinge
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi, Ik denk dat na twee jaar de wol van mijn uitlaat eens mag vervangen worden. Echter, ik vind nergens een mogelijkheid om de demper te openen. Gaat dit niet ?
 2. Ja zo een polini venturi. Nu heb ik gezien dat de boutjes van het carbu-dekseltje niet muurvast waren gedraaid. Valse lucht binnengekomen via de dichting ?
 3. Hartelijk dank voor de info en ik begrijp uiteraard dat de oplossing niet zo eenvoudig is en afhangt van verschillende variabelen. Nu heb ik eens nagezien en de sproeier welke met de luchtfilter werd meegeleverd is een 140. Is dat niet voldoende ?
 4. Uitlaat: met gun gum ? Kan je dit gewoon 'opsmeren' aan de cilinder en tussen het inlaat en tussenstuk ? Kan de uitlaat dan nog losgemaakt worden (bv voor achterband te wisselen) ?
 5. Heb ik laten doen, anders vrees ik dat er weinig vroem zou uitgekomen zijn.
 6. Misschien een aanwijzing (of niet, ik ben immers een technologische dwerg): de uitlaat maakt een mooi homogeen geluid bij het optrekken, maar eens de gas op een bepaalde snelheid gehouden bv 70 of 80 in vierde (en hoe lager hoe slechter, dus afhankelijk van de toeren) maakt de uitlaat een pruttelend geluid, net alsof hij niet 'vol' zit.
 7. 1.Onlangs vernieuwde ik de motor van mijn PX 150: Polini 177 worb5; delorto 24/24; bijgeleverde sproeier; polini luchtfilter; versterkte krukas Pinasco lange slag worb5; versterkte cosa koppeling; malossi vespower; JL uitlaat; tandwiel t35; schakelstang; schakelkruis, lagers, keerringen, pakkingset. Tijdens de rodage, na een 500 tal km 'het kot eens opengezet' waardoor de wijzer vlot over de 120 ging maar plots blokkeerde het achterwiel; ontkoppeld en hij schoot weer aan als ik ongeveer 50 km/h reed. Achteraf geen problemen meer gehad. Suggesties ? 2. Het lukt blijkbaar nie
 8. Hoe houd jij die whitewalls zo proper ???
×
×
 • Create New...