Jump to content
Vespaforum.be

sprima

Members
 • Content Count

  221
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About sprima

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Classic Vespa Club Geraardsbergen
 • Mijn Scooter(s)
  125 ACMA '53
  125 VN '56
  150 VGL '58 MISA
  150 GS 3 '59 MISA
  APE AC 3 '61
  150 GS 5 '61 MISA
  160 GS '62 MISA
  180 SS '66
  200 PX '81
  (GT 200 '03)
  (Primavera '75)
  (Acma '56)

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Geraardsbergen
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben nog op zoek achter een (aluminium) koelkap voor struzzo/VB/VGL/faro basso. De namaak die ik kocht is dermate slecht dat ik liever een originele zou willen. Ik hoor het graag.
 2. Iemand toevallig een (goed) werkende originele ontsteking liggen voor struzzo (2-3) of VGL? Alvast bedankt! Mvg, Stijn.
 3. Lijkt me idd allemaal correct... het economica model van de faro basso (VN1T) is de versie zonder de luxefranjes, donker beenschildlogo, 7 strips,... Er waren nog wel wat verschillen..
 4. Ik wil de luchtfilter (polini) en de gebruiksaanwijzing wel. Dank u. Verder via PM?
 5. Ik heb nog ene liggen Jan.. Zal eens doorsturen via messenger..
 6. Heb ik nog liggen (VN2T), wel in zeer slechte staat onderaan in de achterhoek..
 7. Als ik iemand kan "depaneren" met een originele (Italiaanse) primavera ontsteking dan roep je maar. Ik heb er eentje liggen ergens gezien ik ze verving door een et3 ontsteking..
 8. Dag mensen, Bij het reviseren van de voorvork (VM) heb ik opgemerkt dat ze niet origineel bij het frame (VN) hoort.. Eerst dacht ik dat dat wel moest lukken (wist zelf niet dat er verschil was tussen VM en VN) maar na wat opzoekingswerk heb ik gevonden dat de kogeltjes boven en beneden verschillen in diameter en in aantal.. Ook de schaal (pan) waar de kogeltjes in liggen zal dus wel verschillen. Ook bij het installeren van de swingarm-lagers heb ik opgemerkt dat het bij VM een systeem is met bussen en staafjes terwijl het bij VN een kleine lager over de as is. Ik heb he
 9. Iemand een speedo liggen die hij eventueel wil verkopen? Is voor een vn2t faro basso. Ik hoor het graag. Mvg, Stijn.
 10. En toch hebben ze in het belgisch leger met de vespa gereden!! Weliswaar niet op missie.. Op 't werk ooit eens zitten snuffelen in een foto-album van een man die gekazerneerd was in duitsland (naast Keulen). En wat zie ik, 2 soldaten op ne vespa!! De man begon me uit te leggen dat ze die hadden om rond te rijden in en rond de kazerne!! Eigendom van het belgisch leger.. Heb je het spatbord nog? Daar stond de nummerplaat op.
 11. Wat betreft de treelijsten.. Eerst eens aan de kenners vragen want volgens mij hebben er wel degelijk VM's en VN's bestaan die er maar 7 hadden.. Ik meen mij te herinneren dat er een faro basso "economica" bestond. Typ maar eens in google en check de afbeeldingen!!
 12. Beste Vespa-vrienden, Op 01/05 organiseren wij onze derde etappe in een reeks van 5. Deze keer gaat die richting Ninove. Het inschrijvingsgeld bedraagt 10€ en de eerste 200 inschrijvingen krijgen hiervoor 2 ontbijtkoeken, koffie, een lunchpakket, een consumatie en een leuk aandenken. Ook Massimo zal zijn overheerlijke spaghetti weer klaar maken!! (inschrijven spaghetti kan ter plekke 's morgens 100x) Voorinschrijven is NIET verplicht maar deze mensen zijn natuurlijk zeker van alles. Inschrijven kan via onze website www.classicvespaclubgeraardsbergen.be en dan doorklikken
 13. 2de bepijlde rit van CVC Geraaardsbergen/2ième rally flêché de CVC Grammont Datum: 05/01/18 00:00 Ook via deze weg willen wij, van CVC Geraardsbergen, jullie allen uitnodigen voor onze 2de officiële rit, dit keer doorheen het prachtige decor rond Brakel! We zetten onze tenten neer op de site van het kasteel van Viane (Edingseweg 440, 9500 Geraardsbergen, deelgemeente Viane). Jullie worden verwacht vanaf 9u en nemen een ontbijtje om dan vrij te vertrekken vanaf 10u voor 90km puur genieten.. Een tussenstop is voorzien rond km 60 waar je vanop hoogte kan geni
 14. Ook via deze weg willen wij, van CVC Geraardsbergen, jullie allen uitnodigen voor onze 2de officiële rit, dit keer doorheen het prachtige decor rond Brakel! We zetten onze tenten neer op de site van het kasteel van Viane (Edingseweg 440, 9500 Geraardsbergen, deelgemeente Viane). Jullie worden verwacht vanaf 9u en nemen een ontbijtje om dan vrij te vertrekken vanaf 10u voor 90km puur genieten.. Een tussenstop is voorzien rond km 60 waar je vanop hoogte kan genieten van het door ons aangeboden lunchpakket. Eens terug in Viane kan je nog even napraten en voorzien we ook nog enkele ver
×
×
 • Create New...