Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Roeli

Leden
  • Items

    225
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Roeli

  1. Zou geweldig zijn, waar woon je ?
  2. Of iemand niet in de buurt ?
  3. Fre, heb dit besteld alvast bedankt voor de tip, maar is ook een wachttijd voor (SIP heeft me bevestigd dat hun tool pas zou binnen komen op 10/06/2022) Tool op de IT site is mi enkel voor het intrekken van de krukas, en niet voor het intrekken van de achterwiel-as ? Mogelijk komt deze levering niet op tijd. Misschien iemand uit de buurt van Brasschaat waar ik de tool even van kan lenen ?
  4. Iemand een idee waar dit nog te verkrijgen is ? bij de SIP staat dit al maanden niet in stock
  5. Sidvespa, neen het is de naaldlager die over de krukas komt aan de vliegwielzijde (vespa PX). De naaldlager waarvan ik het lagerhulsje professioneel naar de kloten heb geholpen door er met een bunzingbrander op te zitten
  6. Bedankt voor all nuttige info. Ik ben nog eens aan het kijken op de SIP voor een lagertrekkerset om de lagers (vliegwiel en koppeling) uit de carters te trekken. Set kost rond de 90 euro...is er een goedkoper alternatief of een alternatief tegen dezelfde prijs maar met een bredere range aan lagerdiameters ? Ik meen me te herinneren dat de naaldlager (aan de vliegwielzijde) een vervelend geval is.
  7. Bedankt voor de tip Frederik, met die low budget lagertrekkerset van HBM werkte het perfect ! Pilaf, hoe heet stook je de olie, ik wil hier niet hetzelfde voorhebben als met mijn bunzingbrander 🙂
  8. Pilaf, Ik had er met de bunzingbrander op gezeten, idd wat overkill. Dat oliebad gewoon een oude kookpot met wat carterolie in en die dan op het vuur zetten ?
  9. Heb al wel dit gevonden op de SIP...voor montage
  10. Pilaf, helaas kan ik niet lassen, heb ook geen las(t)post 🙂 Dat passtuk tussen de krukwangen, hoe zit dat er uit ?
  11. Met de lagertrekker die je hier hebt beschreven zou ik het er terug af moeten krijgen ?
  12. Ik heb mijn krukas een nacht in de vriezer gelegd en mijn pasring opgewarmd. Nu dacht ik dat die er vlot tot op het einde ging overschuiven...NOT. Nu zit die natuurlijk steenvast, maar nog niet op zijn plaats. Iemand een idee hoe dit op te lossen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...