Jump to content
Vespaforum.be

sindo

Members
 • Posts

  2,845
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by sindo

 1. ik heb je een berichtje gestuurd, Motovespa met alle respect (ik heb er zelf een, maar dat is een heel ander verhaal) is geen collectors item hé dat is de prijs voor een Italiaanse correct gerestaureerd dan nog, wat hier niet echt het geval is.

 2. Vakantie salon
  Datum: 02/09/19 00:00

  Gastland van het vakantiesalon dit jaar is Italië.  Voor de gelegenheid wordt er op zaterdag 09/02 iets speciaals voor de Italiaanse scooters gedaan.  Er komt een bewaakte parking aan hal 5 + krijg je een gratis inkom, dus massaal allen daarheen :)

  https://www.vakantiesalon.eu/

   

  Grtz

   

  Sindo

     Vakantie salon
  • Like 2
 3. Op 9-3-2018 om 07:32, Wutsie75 zei:

  Lang getwijfeld tussen garmin en tomtom na wat garminervaring. Toch de stap naar tomtom gedaan. Wat gevloekt in t begin met de communicatie, registratiegebruiksvriendelijkheid maar nu zeer tevreden! Was niet zo plug & play als dat ik gedacht had, je moet je er even mee bezig houden. Routes maken is gemakkelijker in mydrive dan met het basecamp'gedrocht'. Ook omzettingen van gpx en dergelijke gaat vlotjes. Blij dat ik die keuze gemaakt heb. En als je appels met appels vergelijkt ook een stukske goedkoper.

  basecamp shit is idd brol, heb zelf een Garmin en ben daar absoluut niet content van.  Vroeger reed ik met een goedkope auto Tomtom was perfect, enige reden dat ik de switch maakte was net om routes uit te zetten.  Garmin kreeg de voorkeur omdat tomtom software niet op Mac draait, mijn ergste aankoop ooit :(

   

 4. MISA didn't produce vespa's but just assembled them with Italian and German pieces during the short period they existed.  Therefore very little records available and suppose much was done on demand.  But I'm no the expert, Edwin is ;)

 5. lambretta rijdend wegzetten, een week later niet meer gestart te krijgen veel gevloek en gekl** . Darm van de luchtfilter ertussen uithalen en na veel rookontwikkeling toch starten en blijven rijden. Darm erop stil vallen...

  carbu eronderuit nakijken kuizen erop eraf en zo nog tich keren maar steeds hetzelfde : van zodra de luchtfilter erop gaat valt hem stil. Bon nog het vlotternaaldje vervangen geen verbetering. bon nog eens proberen met het zadel open ... `

  Eureka start met de luchtfilter op. Dan valt mij iets op, omdat er geen handschoenkastje is had ik net mijn papieren in een plastiek mapje onder het zadel met tape gplakt.  Wat bleek nu op het moment dat ge start zuigt het plastiek mapje zich in de luchtinlaat onder het zadel... ..

  no comment :)

  • Like 3
 6. ...bij het zonnige weer en volle terrasjes horen tegenwoordig ook "wespenplagen":het ultieme bewijs dat de Vespa hipper dan hip is en hotter dan hot en nooit meer uit ons bestaan zal verdwijnen...:)):))...VIVA VESPA !!

  Laat ons hopen, dat dacht de Salon Harley rijder 15 jaar geleden ook, behalve de laatst die hards ziet ge er niet zoveel meer en uwe dure Harley is niet meer waard dan de prijs van oud ijzer... en ik kan het weten :(

 7. Compressie kan je simpel meten door je vinger op het gat van de bougie te houden en dan aan je vliegwiel draaien als uw vinger niet naar binnen wordt gezogen dan is er iets loos. Je bougie als je die iets verder bn je chassis houdt moet er nog altijd een vonk zijn. Maar er zijn apparaatjes om het uit meten.

×
×
 • Create New...