Ga naar inhoud
Vespaforum.be

sindo

Leden
  • Items

    2.845
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sindo

  1. ik heb je een berichtje gestuurd, Motovespa met alle respect (ik heb er zelf een, maar dat is een heel ander verhaal) is geen collectors item hé dat is de prijs voor een Italiaanse correct gerestaureerd dan nog, wat hier niet echt het geval is.

  2. Vakantie salon
    Datum: 02/09/19 00:00

    Gastland van het vakantiesalon dit jaar is Italië.  Voor de gelegenheid wordt er op zaterdag 09/02 iets speciaals voor de Italiaanse scooters gedaan.  Er komt een bewaakte parking aan hal 5 + krijg je een gratis inkom, dus massaal allen daarheen :)

    https://www.vakantiesalon.eu/

     

    Grtz

     

    Sindo

     



    Vakantie salon
    • Like 2
  3. MISA didn't produce vespa's but just assembled them with Italian and German pieces during the short period they existed.  Therefore very little records available and suppose much was done on demand.  But I'm no the expert, Edwin is ;)

  4. lambretta rijdend wegzetten, een week later niet meer gestart te krijgen veel gevloek en gekl** . Darm van de luchtfilter ertussen uithalen en na veel rookontwikkeling toch starten en blijven rijden. Darm erop stil vallen...

    carbu eronderuit nakijken kuizen erop eraf en zo nog tich keren maar steeds hetzelfde : van zodra de luchtfilter erop gaat valt hem stil. Bon nog het vlotternaaldje vervangen geen verbetering. bon nog eens proberen met het zadel open ... `

    Eureka start met de luchtfilter op. Dan valt mij iets op, omdat er geen handschoenkastje is had ik net mijn papieren in een plastiek mapje onder het zadel met tape gplakt.  Wat bleek nu op het moment dat ge start zuigt het plastiek mapje zich in de luchtinlaat onder het zadel... ..

    no comment :)

    • Like 3
  5. ...bij het zonnige weer en volle terrasjes horen tegenwoordig ook "wespenplagen":het ultieme bewijs dat de Vespa hipper dan hip is en hotter dan hot en nooit meer uit ons bestaan zal verdwijnen...:)):))...VIVA VESPA !!

    Laat ons hopen, dat dacht de Salon Harley rijder 15 jaar geleden ook, behalve de laatst die hards ziet ge er niet zoveel meer en uwe dure Harley is niet meer waard dan de prijs van oud ijzer... en ik kan het weten :(

  6. @Sindo, mijn schoonbroer. Of dacht je dat Maria aan het rijden was geraakt?

    Ja, het had gekunnen he ;)

    Daar had ik willen bij zijn... Maria op een vespa ineens in de bergen :):):):) Dat zou een pittig ritje zijn gezien hare rijstijl met de auto :):):):)

    Nog veel plezier ginder

    met de auto? :))

×
×
  • Nieuwe aanmaken...