Ga naar inhoud
Vespaforum.be

DAXX

Leden
  • Items

    866
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door DAXX

  1. Ik heb hier nog zoiets staan,,ergens in een ver verleden van mij ga je hier nog foto's van terug vinden,,heb wel zelf een frame laten maken op de specs van een PX frame en de vork die ik heb gebruikt was er een van een Piaggio ZIP,,,voor een juiste prijs mag je dat komen opladen ;)

    CHEERS

    • Like 1
  2. Dit is nog één van de allerlaatste "old school meetings" die er zijn in België,de mannen van luik doen er ook nog één en dat zal het zijn volgens mij als ik mij niet vergis.

    De Scooteristen die al jaren meedraaien in het milieu zullen dit wel kennen, sommigen hebben zelfs ook nog meetings in elkaar gestoken, zulke meetings zijn niet te vergelijken met de grotere evenementen die op ons grondgebied plaatsvinden, maar hebben voor vele nog een nostalgische waarde, die wij proberen te behouden.

    Deze meeting heeft ook een Internationaal kader en iedere scooterist is van harte welkom, classics,Vespa lammy,GTS,GTV MP3,Bella,Zundapp,Moto Guzzi en ik vergeet er wss nog een paar.

    Wij blijven geloven in "old school scooterisme" en zolang we dit kunnen blijven organiseren zullen we het blijven doen.

     

    CHEERS

     

    • Like 6
  3. Ik zou het eerder gebruiken als "kilometric",vermits ik op al mijn scooters de kabel er uit gooi( ik gooi eigenlijk 30% van nen scooter weg,als zijnde niet nodig,of kan beter),,,een GPS functie is dan mooi meegenomen.

    Diene Vio zou dan mooi passen op een blindplaat,daar waar de originele kilometric zat.

    CHEERS

  4. Ik heb toch al een klapband gehad,het was mijne scooter niet,dus ik weet niet wat de toestand van de banden was.

    Anyway nen klapband van uw voorband op de autostrade is gene kattenpis.

    De algemene regel is dat je met Tubeless iets meer tijd (seconden) hebt om adequaat te reageren en dan nog dit is geen garantie om veilig te kunnen stoppen.

    Bij lekrijden,heb je normaal gezien nog een reserve bij en er bestaan verschillende reparatie kits die U kunnen thuisbrengen.

    Een bandencentrale of goede motorshop is natuurlijk onontbeerlijk bij montage van de band,je kan dit zelf doen,,maar als ik zie hoe de monteurs in de bandencentrale hier op aan het vloeken en zweten zijn,was mijn goesting snel over om het zelf te doen ;).

    CHEERS

  5. 43 minuten geleden, gunter zei:

    Wat ik jammer vond is dat er geen enkel Vespa club stond.

    Dit is zeker geen verwijt naar de organisatie maar eerder naar die clubs.

    Doen jullie dan echt enkel en alleen maar de officiële dingen??

    :(

    Ik heb daar toch verschillende mensen vanuit verschillende officiele clubs tegen gekomen,,,dus aan die leden zal het ook niet liggen,maar soit.

    Ik vond de nieuwe locatie zeker een voltreffer,goede sfeer,goede toog(veel keuze),een paar prachtig afgewerkte scooters gezien(custombuild),ik vermoed dat onze kinderen hun ook goed hebben geamuseerd ( +punt),met het goede weer erbij,was dit een geslaagd scooterweekend.

    CHEERS

  6. Hmmm,op deze explosie tekening,,kan je precies ook wel opmerken dat de demper-ogen naar rechts liggen( no stress die van mij liggen volgens plan ;)). ),bizar maar soit...ik heb eigenlijk meer problemen met de kwaliteit van die lasnaad,,,da's er precies van ver op " gescheten".

    @ vespadiverso,,,mocht het nog van doen zijn ????,,,uw achterveren!!!!,,,als ge uw achterveer omdraait,,,komt die volgens mij meer naar buiten te liggen...da's aan de kant van de nafttank!!!!,,,,kmoet zelf eens gaan kijken hoeveel speling je daar juist hebt,,,( mijne Euro is zojuist gevallen...voor hetzelfde geld kan ik er volledig naast zitten hé)

    CHEERS

  7. Nee is van het merk carbone zie link hier onder heb ze daar ook gehaald.

    http://www.sdnscootershop.be/node/1461

    Awel,,,ik ben eens benieuwd sé,wat dat gaat geven...ik heb vroeger op mijn classics verschillende veren gemonteerd en ik heb uiteindelijk de "Sebac" laten staan,want dat was naar mijn gevoel den beste,maar soit...als mijne intel ;)) juist is ,bestaat Sebac niet meer,maar is dat overgenomen door,,jawel,,Carbone.

    CHEERS

×
×
  • Nieuwe aanmaken...