Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Pieter1

Leden
  • Items

    2.293
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Pieter1

  1. Voor mij graag deze, past de Acma en de gaatjes zijn er al :-)

    1ste Internationale Rally - Brussel 1953 - email beschadigd - 10 EUR

    3de Internationale Rally - Brugge 1955 - email beschadigd - 30 EUR

    Vespa Rally VC Oostende - perfecte staat - 70 EUR

    De groeten Pieter

    P.S. laat maar weten hoe we het afhandelen. phoubaert@live.be

  2. Thuis geraakt, maar hoe. Allicht een vuiltje in de carburator of naftebak. Dus in horten en stoten...en om de km eens schudden en kicken. Zal hem eens opensmijten,...allee; een klein beetje met hulp. Hopelijk krijg ik het in orde voor de meeting. Komt wel ongelegen...had nu eens geen koud. En had er zo naar uit gekeken een ritje te doen. Was trouwens op weg naar café Tabac voor de laatste regelingen. Ik telefoneer niet naar een café..;-). Sinds de bella hier gewoon staat te blinken en ik wacht tot de rijschool terug opengaat, jeukt het regelmatig. Een ritje met het wespje kan,kon deugd doen.

    Bedankt voor de bezorgdheid. Doet me plezier...

    Gtz

  3. Het is alleen gevaarlijk als ik kort moet remmen...Kiekens in auto's die je voorberijden en dan op de rem gaan staan om in zeven haasten af te slaan. Dat soort toestanden bij regenweer vind ik klootzakkerij, maar het gebeurt. Ook aan de werken in Eppegem ligt er soms gevaarlijjk veel slijk op de baan. Heb nog geen betere weg gevonden.

  4. Een zwarte met witte vlekken (plamuur ? op de billen), in de gietende regen te Mechelen omstreeks 16 u. Denk dat het een tweehonderd is, ging goed vooruit. Wel zottenwerk bij dit weer. Ben vandaag ook met de Vespa gaan werken, brrr...slipt toch makkelijk zenne.

  5. Grijze klassieker aan de Mc Donalds te Mechelen, die per toeval een mobilhome kruiste met achterop een nieuwe Vespa (een kwartiertje geleden). Lijkt me een super manier om te reizen. Hélaas niet goedkoop.

    Kan niet wachten om de mijne in orde te zetten samen met Hollow, heb er alle vertrouwen in dat het ooit en hopelijk is dat tegen eind september goed komt.

    Gtz Pieter

  6. Op een paar dagen tijd in Parijs, een paar hondertal Vespa's gezien...Hélaas niet veel moois gezien, een rat-Vespa liefhebber zal daar wel een ander idee over hebben. Bitter weinig oldies, eigenlijk heb ik er maar een paar gespot. Wel is dat "dink" met twee voorwielen alleszins een hit, amai nog niet. Hopelijk waait dat niet over, ik vind er maar niets aan.

    Marre ieder zijn goesting. Heb heel wat foto's getrokken, maar niet echt de moeite om te posten.

    Gtz allemaal

×
×
  • Nieuwe aanmaken...