Ga naar inhoud
Vespaforum.be

vespadiverso

Leden
  • Items

    2.320
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door vespadiverso

  1. De Fransen zijn zelfs vrijwilligers van buiten hun grenzen aan rekruteren om te helpen met de organisatie ter plaatse. Je mag niet stil blijven staan dat het wel of niet door zal gaan. Eén ding is duidelijk. Het gaat door. De rest is afwachten.

    De VWD in 2011 gingen ook in Oslo door. Tot dat... .., datum en plaats 2 maanden op voorhand veranderd waren. Gjovik in plaats van Oslo, dus 130km verder landinwaarts. En als we erom gejammerd hebben?? Neen, zij die daar waren hebben zich goed geamuseerd op een van de "kleinste" VWD ooit. 800 deelnemers.

    Dus de clubs doen er goed aan om hun leden al te laten betalen. Zoals Geert zegt, het zal heel vlug uitverkocht zijn.

  2. Tyro, de schokbreker is op 5 minuten uit elkaar gehaald. Koop u een spuitbus van motip in de kleur die je wenst en spuit de veer in die kleur. Je kan er niks mis mee doen. Heb dit al meerdere malen gedaan en je ziet het verschil niet met de origineel gespoten kleur.

  3. Ja dat is idd de link... ..zeer verleidelijk. Ik zit ook wat te tobben.Niet dat dat op 100euro aankomt. Maar bij malossi zit je aan goed 400euri en de paioli is amper de helft. Enkel de gele veer stoort me wat!

     

    De veer spuit je in de kleur die je zelf wilt. Als dat het enige is wat je tegenhoudt zou ik het toch doen. De verkoper is zeker te vertrouwen. Ben er vorig jaar geweest. Is eigenlijk een kleine scootershop, maar achteraan is het magazijn enorm groot. En hij heeft heel goede prijzen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...