Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Vespapk50

Leden
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Vespapk50

  1. En het lastige is, de Vespa heb ik als bouwpakket gekocht dus alles lag al uit elkaar.
  2. Hallo Ed75, Bedankt voor de schema's. Dat wordt flink puzzelen haha. De kleuren die ik over heb zijn rood-wit, blauw en 2 kabels die samengebundeld zijn roze en zwart-groen. Er zijn bepaalde kleuren die niet overeenkomen met het schema zoals de kabelkleuren van het rem- en achterlicht. De kleuren zijn bij mij zwart-geel, zwart en blauw. Ik heb geen idee voor welke model/type Vespa de kabelboom is.
  3. Hallo Ed75, Bedankt voor je reactie en het schema. Dit is een versie zonder elektrische start en zonder accu. Is dit schema ook voor de plurimatic?
  4. Hallo allemaal, Een aantal jaar geleden heb ik mij een Vespa PK 50 XL Plurimatic (VA52T) als bouwpakket gekocht. Er zaten veel nieuwe onderdelen bij waaronder een nieuwe kabelboom. Nu heb ik de kabelboom bijna aangesloten, maar ik hou een aantal kabels over (zie foto). Ik heb het idee dat het de verkeerde kabelboom is. Helaas is de oude kabelboom niet aanwezig, dus ik kan hem niet vergelijken. Weten jullie misschien hoe het precies zit en waar ik een nieuwe kabelboom kan krijgen? Ik heb al op internet gezocht, maar er is er geen die voor type VA52T geschikt is. Hopelijk weten jullie meer
×
×
  • Nieuwe aanmaken...