Ga naar inhoud
Vespaforum.be

robato28

Leden
  • Items

    125
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door robato28

  1. Misschien wil meneer er alleen maar mee rijden en niet verkopen op de 2de-handsmarkt?
  2. Hahaha 😄 da’s makkelijk gezegd nu.
  3. Wel wat tegenstrijdige meningen
  4. Nope en plaatselijke smid? Woon in de stad, geen idee of hier een smid zit 😄
  5. Hm, geen idee. Ben niet zo thuis in dat soort bedrijven, ben maar een eenvoudige verpleegkundige en wij stoken niet zo warm 😄
  6. Dat zal misschien een oplossing zijn maar die mogelijkheid heb ik niet.
  7. Het ging niet met geweld hoor. Toen het kooitje er eenmaal af was vloog de bout erin. Ik had al vanalles weggedremeld op de plek waar de bout door de flens ging maar dat haalde niets uit, daar lag het niet aan. Ben het wel met je eens dat het wat soepeler zou mogen passen ‘af-fabriek’.
  8. Zoals je misschien in een ander topic hebt gelezen ben ik eerst bezig geweest met het installeren van een Sip Road 3. Viel nogal wat tegen 😄 inmiddels ook een stuk gereden en de Vespa rijdt ‘raar’. In eerste instantie merkte ik beduidend meer trekkracht (leve de SR 3) maar soms ging’ie naar 70 km/h en wilde niet harder, de andere keer ging’ie door naar 90 km/h maar leek het gas, tijdens optrekken, erin te komen alsof ik met continue slippende koppeling reed. Ook weer het geluid alsof ik meer gas gaf maar desondanks niet harder ging. Heb me op deze klachten nog niet ‘gestort’ (😊) maar vreemd is het. Eerst even bijkomen van de SR 3 excercities en eerst weer 6 dagen aaneen werken 🙄
  9. Bam!! Dat heeft me bloed, zweet en tranen gekost 😄 Dat kooitje eraf en die swingarmbout eruit was dé oplossing! Thanks!!
  10. Dat sowieso, bedankt 😊
  11. Als de uitlaat op de poort zit, bij ingetikte swingarm bout, zit de uitlaatbeugel zo voor het gat.
  12. Oke. We gaan ‘t proberen.
  13. Ja, die had ik begrepen. Maar swingarmbout er dan helemaal uit?
  14. Oke, want met de uilaatpijp erop blijft dus de schroef er zo ver uisteken
  15. Dan adviseer je wel éérst de uitlaat aan de uitlaatpoort te hangen? Ik krijg de uitlaat namelijk met geen mogelijkheid op de uitlaatpoort als de uitlaat met de bout aan de swingarm zit.
  16. Je bedoelt de grote bout door de swingarm die van links naar rechts gaat?
  17. Oke. Na een lange vakantie de Sip Road 3 laten komen. Originele uitlaat eraf en de nieuwe erop zou je/ik zeggen….. Maar nee, of de schroef in de swingarm gaat erin en de uitlaat met geen mogelijkheid op de uitlaatpoort. Of de uitlaat gaat soepeltjes op de uitlaatpoort maar de moer gaat met geen mogelijkheid in de swingarm. Of, nou, hij gaat wel in de swingarm maar ‘vindt’ de moer niet die aan de uitlaat in dat vierkante vakje zit. Wat moet ik doen om hem eronder te krijgen?? En ja, het is het juiste model voor mijn PX.
  18. Door vakantie een wat laat antwoord, maar dank heren, ik zal mij er eens op gaan storten.
  19. https://www.scooter-center.com/de/reifen-heidenau-k80sr-3.50-10-zoll-tt-59m-reinforced-3331736tt?number=3331736TT Tot aan de Timmelsjoch (en terug) mee gereden en beviel uitstekend!
  20. Nu ben ik net terug van een retour Zwolle-Timmelsjoch en heeft mijn PX200 zich fantastisch gedragen 😀 Heb geen kabel hoeven te vervangen, eigenlijk vloog’ie over de weg en ik had geen enkele lekkage meer 😊 Nu merkte ik alleen op de terugweg dat als ik volgas ging hij ineens hoog in de toeren liep maar meer snelheid kwam er niet. Nam ik dan wat gas terug dan liep hij minder hoogtoerig maar de topsnelheid bleef dezelfde. Als ik dan eens voor het stoplicht stond dan leek hij ook met een wat hoger toerental stationair te lopen (in z’n 1 met ingetrokken koppeling) maar als ik de koppeling dan iets liet vieren dan daalde het toerental voor dat moment blijvend tot natuurlijk de volgende keer bij een stoplicht. Kan het zijn dat mijn koppeling wat versleten is? De PX heeft nu net onder de 10000 km gelopen en de laatste 2000 daarvan waren van het laatste tripje.
  21. En laat dat nu net zijn wat ik zoek ☺️
  22. Ik hoef overigens niet blazend over ‘s Heren wegen. Enkel wat meer trekkracht is wat ik wens.
  23. 😄 dus jij denkt dat het wel wat levert? Ik ga daar ook graag eens heen echter een ritje van honderden kilometers voor een testrun……😄
  24. Ik heb geen idee. Ik heb enkel de verhalen gelezen dat de trekkracht iets zou verbeteren en hij wat verbetering zou geven tussen de derde en vierde versnelling. Had vroeger op mijn Honda MB50 ook een grotere uitlaat en die bracht wel wat. Niet de wereld maar wel wat verbetering.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...