Jump to content
Vespaforum.be

Melle

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Melle

 1. hallo niels, bedankt voor de reactie. hoe hard ging jouw vespa en hoeveel kilometer kon je ongeveer in een dag rijden?
 2. Dankjewel heb er ook erg veel zin in! Mijn ouders gaan daar op vakantie, ik rij dan een paar dagen later aan en kan daar wat rond rijden en als ik dan weer zin heb rijd ik op mijn gemak weer terug naar huis. Het is ongeveer 270 km rijden. Mijn pk50 is compleet standaard en gaat denk ik ongeveer 45/50. Lijkt me haalbaar in 1 dag toch?
 3. luxemburg is inderdaad niet ver weg maar omdat dit de eerste rit naar het buiten land gaat worden ga ik expres nog niet zo ver.
 4. Hallo, Ik ben van plan om in de zomer met mijn Vespa PK50XL naar luxemburg te rijden. Wat zijn dingen die ik mee moet nemen of reserve onderdelen of handige pk50 spulletjes? ik ben erg benieuwd wat handig is zodat ik goed voorbereid kan vertrekken. alvast bedankt melle
 5. hallo nero, de schakelvork kan ik niet helemaal draaien dan komt hij inwendig tegen het blok aan. Maar ondertussen is hij er uit, door met een lomp hamer(vuistje) te stompen met een doorslag is hij er uit. Was denk ik sinds 1985 niet meer los geweest. Bedankt voor jullie hulp!
 6. nee, ik krijg hem niet los hem ook al met een warmte fhon heel warm gemaakt maar geen beweging in te krijgen, mij bij zit de lange kant van het pinnetje aan de kant waar ook de kabels worden aangevoerd
 7. hallo josse, bedankt voor je snelle reactie, het blok ligt open om gelijk de lagers te vervangen. ik weet dat het asje conisch is, ik ging er nu van uit dat je op de korte kant van het pinnetje moet slaan. Klopt dat? of hoe kom ik er achter?
 8. Hallo, ik ben 17 jaar en bezig met een Vespa PK50XL op te knappen, nu heeft ook mijn blok het probleem dat hij bij het schakelmechanisme onderaan de schakelklok olie lekt. Nu ging het de schakelklok (ronde cirkel waar je schakelkabels aan zitten) los maken alleen het pinnetje kan ik in geen mogelijkheid los krijgen, Hij zit zo vast. Ik heb hem al warm gestookt en dan hem er proberen uit te tikken maar dat werkte ook niet. Heeft iemand tips? alvast bedankt melle
×
×
 • Create New...