Ga naar inhoud
Vespaforum.be

DomiprimaVera

Leden
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DomiprimaVera

  1. Thanx dat is duidelijke en bruikbare info.
  2. Hoi Liefhebbers, Ik heb een Vespa Sprint 50cc van 2021 op het oog met 16000 km. Ik vraag me af of 16000 km veel is voor een 50cc 4takt. Hoeveel km kan zo een blokje mits fatsoenlijk onderhoud normaal meegaan?
  3. Ik heb de multivar laten plaatsen door mijn garage volgens de specificaties van die Hollandse zot, ging voor geen meter helaas. Ik moet er wel bij zeggen dat ik het woord van mijn garage heb moeten geloven want toen ik hem ging ophalen stond alleen de voorste vario erop met andere gewichtjes. Ik zou hem zelf eens moeten open leggen en het nog een proberen. Ik heb alleen schrik dat ik iets stuk ga doen en het is nogal een duur ding nietwaar.
  4. De nieuwe Malossi ECU met modelnummer 5518913B is nu beschikbaar de voor de 50 cc modellen met Euro 5 motor. Bij mijn garage vragen ze 295 euro voor de ECU. Is er iemand die er al eentje op zijn Primavera heeft gezet en het resultaat kan delen ?
  5. Ik heb een primavera 75th edition met euro 5 motor. Wel mijn eerste Vespa maar dat ding bolt goed. Topsnelheid op tellen 49 km/h. Hij zou voor mij ietjes sneller naar zijn top mogen gaan maar eigenlijk niks te klagen. Super zuinig, rond de 250 km met een bakje. Ik zou eens een Malossy Multivar met 7,5 gr rollen erin willen proberen. Naar het schijnt zou dat toch al een verschil kunnen maken.
  6. Neen niet echt, ik bol op het werk regelmatig met de grotere machines 🙂 En het zegt me het echt niks meer, de lol is ervan af voor mij. Verplichte kledij, volgend jaar komt er nog eens technische keuring bij, overval flitsers,........ Ik reed sowieso vooral rond de kerktoren, dat gaat evengoed met de Camino en Vespa.
  7. Hoi, ik ben Dominique. Sinds een paar jaar ben ik eigenaar van een Honda Camino en een Honda CB900F. Vorige week heb ik na jarenlang twijfelen beslist mijn Honda CB900F in te ruilen voor een splinternieuwe Vespa Primavera 50cc 75th. De reden waarom ik voor een tweede bromfiets heb gekozen is om de verplichte motorkledij enz... te vermijden. Bijkomend kan mijn vrouw nu ook naar hartelust rondbollen, een Camino in gang duwen is niet zo elegant 🙂 Ik heb de Vespa nu twee dagen en het is echt aangenaam bollen. Na zijn eerste 80 km voelt de motor als wat losser. Hopelijk kan ik hier heel wat meer te weten komen.
  8. Heb ik op youtube gevonden en zou ik ook graag willen. Wie herkent het ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...