Ga naar inhoud
Vespaforum.be

CM30

Leden
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door CM30

  1. Jij hebt hem niet bij troostwijk gekocht? dan zal er niet veel aan te doen zijn, particulier mag je eigenlijk alles verkopen he.... Wij kregen ons geld terug van troostwijk, (veiling) en nederlandse wetgeving, GELUKKIG... ondertussen gewoon 3 exemplaren bij onze vespa verdeler gekocht... LOL, tja, iedereen moet eens met zijn hoofd tegen de muur lopen zeker... 🙂
  2. Ze zijn niet in te schrijven, Ik heb er de Nederlandse wetgeving bijgehaald, en beroep gedaan op het recht tot annuleren aankoop op basis van misleidende informatie. Nadat ik dagenlang geen reactie kreeg, heb ik het open en bloot op hun facebook pagina gezet, een uur later had ik wel reactie, en toen heb ik met een rechtzaak gedreigd. ondertussen hebben ze die van ons terug genomen en hebben we ons geld ook correct terug gekregen.
  3. lx125 - 2019 lx 125-2020 vxl 125-2020 zucht... resp 1 en 3 km op de teller
  4. Hallo iedereen, wij hebben 3 vespa's gekocht zonder papieren, stond in de beschrijving. Geen probleem natuurlijk omdat ik weet dat je gewoon een copie kan aanvragen, nu ik dat deed krijg ik een bericht terug van piaggio dat ze geen papieren kunnen bezorgen aangezien onze vespa's in India zijn geproduceerd en niet gehomologeerd voor de eu. Bij nazicht bestaat er in belgie geen technische dienst voor cat L voertuigen om te homologeren. Iemand stuurde mij een hele procedure door met testcentrum in Duitsland etc. Kan iemand mij hier helpen aan een minder complexe wijze? Alvast bedankt voor ALLE HULP, we zitten met de handen in het haar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...