Jump to content
Vespaforum.be

Jampie-GTS

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa GTS 300 HPE Supertech

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jampie-GTS's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Ik heb de originele Vespa helm in de grijze Supertechkleur waar dit systeem standaard ingebouwd zit. Werkt goed maar het volume mocht idd iets harder. Boven de 80kmh wordt muziek luisteren of de navigatieinstructies horen een probleem. Verder prima. Batterij werkt nog 4u bij continu gebruik (muziek en navi). Op de Supertech kan je het volume regelen met de joystick maar staat steeds op maximum. Ook het geluid even onderbreken kan door een korte druk op de joystick.
 2. Ik heb 100 euro betaald incl plaatsing. Bijhouden was ook mijn 1e gedacht, daarom heb ik hem achteraf laten herstellen maar ik doe te weinig kms daarom heeft het weinig zin om de band nog jaren te laten liggen. De prijs is trouwens licht bespreekbaar.
 3. Deze herstelling van de band is 100% veilig zowel voor auto als voor moto. Dit is niet gewoon een propje dat erin gestoken is doch professioneel hersteld door de bandenfirma. Het is omdat de dealer hem zelf toen niet kon herstellen...wel met een propje maar dat wou ik niet, dat hij ineens vervangen is omdat ik verder moest. Daarom is de band achteraf professioneel hersteld !! Ik heb trouwens 100 euro betaald voor de nieuwe band.
 4. Zo goed als nieuwe achterband van mijn Vespa. Heeft een nagel in gezeten maar is professioneel hersteld. Profiel als nieuw (slechts 1000km gereden). Dot 1118. Dealer kon het toen niet herstellen en heeft nieuwe geplaatst. Idee was om deze bij te houden als reserve maar dat gaat te lang duren en daartegen zal deze band te oud worden...vandaar verkoop aan 50% vd nieuwprijs : 40 euro. Zo zien de white walls eruit met bv zwarte velgen...
 5. Ik heb hem ontvangen (zilver). Mooie kwaliteit en afgewerkt maar je kan er nauwelijks het oliepeil op controleren. De olie is er af tegen dat je de peilstok eruit hebt. Heb het onderste stuk dan wat groffer gemaakt maar helaas...vuilbak in. Op de originele (plastieken) kan je veel beter het peil controleren omdat daar blokjes opzitten.
 6. Hoeveel vraag je voor het beige zadel links op de 1e foto ?
 7. Ik heb ook een Supertech en nooit problemen mee gehad (bj 2019, nu 5200km). Display werkt prima, olieverbruik was max 100ml op 500km...nu nog meer gestabiliseerd...nauwelijks nog verbruik. Remmen heb ik via de terugroepactie in orde laten maken maar ondervond voordien al niks dramatisch.
 8. Ik heb de Remus Dual Flow op mijn HPE 300, beter geluid dan een Akra...
 9. Yep ik, zwart gespoten en perfect gelukt.
 10. Bij Aliexpress hebben ze nu ook metalen peilstokken voor de HPE. Rond de 10 euro in zilver, rood en zwart. Vorm is zoals de originele. Ik heb er gisteren 1 besteld. Zal een foto plaatsen na aankomst en test. Prijs rond de 10 euro.
 11. Ik denk niet dat ze de stock van euro 4's moeten aanpassen naar euro 5...daar krijgen ze een uitzondering voor dacht ik. (overgangsperiode)
 12. Ik heb sinds oktober 2019 een Supertech 300 HPE. Nooit enig probleem ondervonden. Huidige km stand : 4900km. Enkel onderhoud en 1x de remmen ontlucht via de terugroepactie. Alles werkt prima al had het éénmalig koppelen van de helm met ingebouwde headset (origineel Vespa) wel wat voeten in de aarde. Eens gekoppeld werkt alles nog steeds prima. Frozen screen heb ik nooit gehad. Het lijkt erop dat dit enkel bij een bepaalde sw versie gebeurd is. Ik gebruik onderweg steeds internetradio via de app TunIn. Alles werkt prima samen. Enkel is de batterij in de helm na 4u gebruik op. Maar dan heb ik die dag ook wel genoeg gereden :-). Olieverbruik is zeer minimaal. Al bij al zeer tevreden en de HPE rijdt een stuk beter dan mijn vorige groene Sei Giorni GTV300 van 2018.
×
×
 • Create New...