Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Sjoerd.

Leden
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sjoerd.

  1. Eindelijk een paar fotokes van mijn P200e 1979! E
  2. Foto's zal ik zeker plaatsen binnenkort, hij ligt nu een beetje uit elkaar ;-). Maar knipperlichten heeft 'ie wel, misschien later toegevoegd?
  3. Hallo DD_ves, zou mooi zijn, laat maar even weten. Bedankt alvast.
  4. Bedankt voor je reactie pdvd. Goed om te weten dat de yss-jes je bevallen.
  5. Bedankt Niels, voor je reactie. Op zich wil ik ook wel betalen voor meer kwaliteit, maar het prijsverschil is wel fors, ik weet niet of het kwaliteitsverschil dan voor mij (af en toe eens een mooi tochtje in de zomer) zoveel uitmaakt. Je zou ook kunnen zeggen, juist als je niet zo vaak rijdt, wil je de betere hebben, maar goed. Zal zeker ook eens kijken Scooter Center Koln, goeie tip!
  6. Bedankt Vespaciao! Mocht ik wat interessants te melden hebben zal ik het zeker plaatsen.
  7. Hallo, sinds kort ben ik in het bezit van een P200e uit 1979, en om de wegligging wat te verbeteren, wil ik de schokbrekers vervangen, kan zomaar zijn dat deze nog de originele zijn. Op de website van SIP zie ik verschillende varianten, b.v. de YSS X-pro serie en de SIP Performance 2.0. Dan heb je ook nog de Bitubo schokdempers. Het prijsverschil tussen de YSS X-pro en SIP performance 2.0 is al best veel. Weet iemand of er ook een groot verschil in kwaliteit is, zorgen de duurdere schokbrekers ook voor een echt betere wegligging, heeft iemand hier ervaring mee? Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Sjoerd
  8. Hallo! mijn naam is Sjoerd en woon in Den Bosch. Jaren geleden reed ik al rond op een Vespa PK50xl (nog steeds in bezit!) en omdat ik ook een motorrijbewijs heb, sinds kort de trotse bezitter van een Vespa P200e 1979 om heerlijk wat rond te touren en aan te sleutelen. Via google op dit Belgische forum terecht gekomen en al heel wat leuke topics gelezen. Met vriendelijke groeten, Sjoerd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...