Jump to content
Vespaforum.be

Bieslook

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bieslook

 1. Bieslook

  Vespa curry

  Zou dit een Vespa uit Indonesië kunnen zijn? Mij lijkt het op eerste zicht wel iets te fancy …
 2. Veel sneller moet hij niet zijn voor mij. Maar nu hij toch open gaat.
 3. Hy ik heb een Vespa 125cc (Et3) motor die ik wil reviseren. Wat zijn de mogelijkheden om hem wat te upgraden? Veel info kom ik niet tegen, enkel een 130cc kit.
 4. Ik ga een vespa ET3 motor reviseren. Nu was ik opzoek naar een degelijke staander. Waar verkopen ze deze of zijn er voorbeelden om deze zelf te maken?
 5. Eeuwige dankbaarheid
 6. Ik heb een Vespa 50special van 78. Nu heb ik remblokken (achter) besteld maar deze passen niet. De velg is 150mm aan binnenzijde. maar de remblokken steken precies niet centraal. nu heb ik de 135mm besteld, deze staan mooi, maar remmen niet... ik kom er niet meer aan uit. de oude remblokken natuurlijk weggegooid bij uit elkaar halen van Vespa. Weet iemand misschien raad?
 7. Hy een vraagje, ik heb primair tandwiel van 14tandjes. Moet ik naar 15gaan of direct naar 16t? Zit al een grotere cilinder op en een Sito uitlaat.
 8. Die steken er ook in momenteel. Dus het kan daaraan liggen misschien.
 9. Ik heb er een extra doosje met platen (merk Newfren) en olie Bardahl (gearbox) bij gekregen. Misschien eens eerst nieuwe olie in doen en testen?
 10. Ok merci, zou ik dan speciale moeten bestellen of standaard platen
 11. Hy ik heb een Vespa 50 special. Dit is mijn eerste Vespa, maar hij heeft nog wat aandacht nodig. Als ik in 4de schakel dan schiet hij wel in versnelling, maar als ik gas geef brengt hij dat niet over. je hoort hem wel gas geven, maar de kracht komt er niet. hoe zou ik dit kunnen oplossen? ... sorry ook nog even melden dat er een grotere cilinder in zit. 16/16 Carb met 66sproeier. En een Sito uitlaat.
×
×
 • Create New...