Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Tom.t

Leden
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Tom.t

  1. Tom.t

    Schakelhendel Px

    Ik heb het kapje rond het stuur en het kapje dat de kabels achteraan afdekt eraf gehaald. De px heeft maar 5000km op de teller staan. Maar de kabels lopen redelijk stroef door de geleiders. Vandaar dat ik ze wil vervangen. Ik heb genoeg ervaring met sleutelen, maar geen ervaring met een px. Er zijn nog een paar technische dingen die aangepakt moeten worden maar daarvoor heb ik deze gekocht, als projectje voor de wintermaanden zeg maar. En sommige dingen vervang ik liever idd preventief, verkleint de kans dat je onderweg voor verrassingen komt te staan 😉
  2. Tom.t

    Schakelhendel Px

    Ik heb kapje op het stuur en het schakelmechanisme even los gedaan. En er zit behoorlijk wat speling op de kabels 🤦 Maar ineens een paar nieuwe in steken. Zijn er nog dingen die jullie mee zouden vervangen?
  3. Tom.t

    Schakelhendel Px

    Bij mij is het net andersom 😁
  4. Tom.t

    Schakelhendel Px

    Oké, hij moet dus vast blijven staan op de nummers Ik kan bij de mijne de hele hendel vrij bewegen als hij in versnelling staat.
  5. Tom.t

    Schakelhendel Px

    Waarschijnlijk een domme vraag 🤦‍♂️, maar moet de schakelhendel in positie van de versnelling blijven staan ( op de nummers) of kan je deze terug naar de "normale" positie bewegen? bij een px van 2007 Bij de mijne kan deze vrij bewegen ( kan wel de versnellingen inschakelen) maar heb ook al filmpjes gezien waar deze blijft staan in positie 🤷‍♂️ mvg Tom
  6. Hoi iedereen, Ik ben Tom, heb sinds enkele maanden een gts 300 en sinds kort een px 125 Ik ben nieuw in het Vespa wereldje dus hoop hier wat info en tips te vinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...