Jump to content
Vespaforum.be

Tom.t

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Tom.t

 • Rank
  Newbie

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  vespa gts 300
  vespa px 125

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tom.t

  Schakelhendel Px

  Ik heb het kapje rond het stuur en het kapje dat de kabels achteraan afdekt eraf gehaald. De px heeft maar 5000km op de teller staan. Maar de kabels lopen redelijk stroef door de geleiders. Vandaar dat ik ze wil vervangen. Ik heb genoeg ervaring met sleutelen, maar geen ervaring met een px. Er zijn nog een paar technische dingen die aangepakt moeten worden maar daarvoor heb ik deze gekocht, als projectje voor de wintermaanden zeg maar. En sommige dingen vervang ik liever idd preventief, verkleint de kans dat je onderweg voor verrassingen komt te staan 😉
 2. Tom.t

  Schakelhendel Px

  Ik heb kapje op het stuur en het schakelmechanisme even los gedaan. En er zit behoorlijk wat speling op de kabels 🤦 Maar ineens een paar nieuwe in steken. Zijn er nog dingen die jullie mee zouden vervangen?
 3. Tom.t

  Schakelhendel Px

  Bij mij is het net andersom 😁
 4. Tom.t

  Schakelhendel Px

  Oké, hij moet dus vast blijven staan op de nummers Ik kan bij de mijne de hele hendel vrij bewegen als hij in versnelling staat.
 5. Tom.t

  Schakelhendel Px

  Waarschijnlijk een domme vraag 🤦‍♂️, maar moet de schakelhendel in positie van de versnelling blijven staan ( op de nummers) of kan je deze terug naar de "normale" positie bewegen? bij een px van 2007 Bij de mijne kan deze vrij bewegen ( kan wel de versnellingen inschakelen) maar heb ook al filmpjes gezien waar deze blijft staan in positie 🤷‍♂️ mvg Tom
 6. Hoi iedereen, Ik ben Tom, heb sinds enkele maanden een gts 300 en sinds kort een px 125 Ik ben nieuw in het Vespa wereldje dus hoop hier wat info en tips te vinden.
×
×
 • Create New...