Ga naar inhoud
Vespaforum.be

ED77

Leden
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ED77

  1. Is die geschikt voor een 125cc? Dat ben ik natuurlijk weer vergeten te vermelden in mijn vraag. Hoe is de grondspeling bij zo’n Big Box? Heb al verscheidene keren gehoord dat bij een U-turn al eens een schrapend geluid ontstaat.
  2. Is ook een optie, maar die is echter dit jaar niet meer beschikbaar volgens de website van SIP. Er wordt vermeld dat hij is aangekomen, maar volgens een medewerker is het blijkbaar wachten tot volgend jaar.
  3. Buongiorno Vespisti, Is er nog iemand die zijn SIP 2.0 road box uitlaat verkoopt, of een equivalent ervan? Wordt gemonteerd onder een PX Millennium edition (2011) met Polini Venturi en reeds aangepaste sproeier. Alvast bedankt!
  4. Hallo, ik heb eens een vraag. Zijn er zaken waarop je moet letten, zeg maar de achillespezen, van een Vespa PX elestart uit 1982? ik neem liever even polshoogte op het forum eer ik hals over kop een foutieve aankoop maak. mvg, Ed
  5. @Frissenappel en wat moeten die nog kosten als ik vragen mag? grts
  6. @Koosbaar toen je de 10” wielen op je 8” vork steken had, had je toen nog andere aanpassingen gedaan? Versterkte veer(155 of 165mm), schokdemper?
  7. Hey, ik zou ook graag een andere voorvork steken, 10 inch wel te verstaan. Welke vork heb jij gebruikt? Het gaat hier over een VBB2 met stuurbout aan de voorzijde.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...