Jump to content
Vespaforum.be

Theelen

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Theelen

 1. Hey Malko, Heb je de kabel er al doorgekregen? Heb namelijk precies hetzelfde probleem. Kabel past er niet door, claxon en rempedaal los gehaald maar geen succes. Hoe is het bij jou gelukt?
 2. Beste, heb na een drukke periode tijd gehad om even te kijken. Heb het vliegwiel eraf proberen te halen met mijn poulietrekker maar dit is niet gelukt. Zelfs na het spuiten en in later trekken van WD-40 zit ie nog muurvast. Zijn er andere manieren om deze eraf te halen? Hoi fajes, waar zit dat halve maantje precies bij de automatica?
 3. Dankjewel voor de tip, zal binnenkort kijken of die er in zit🙋🏻‍♂️
 4. Dankjewel voor je reactie. De Vespa loopt eindelijk maar niet goed. Hij start maar wel pas na 30 keer kicken en rijdt niet harder dan 10 km/uur. Zou dat ook aan de ontsteking kunnen liggen? Ja heb tussen 3 bougies gewisseld. Inderdaad 1 Champion en 2 NGK bougies. Gelukkig loopt hij nu.
 5. Weten jullie ook wat de perfecte standen zijn voor de carberateur? Ik heb gehoord 1.5 slag voor de luchttoevoer en 2 voor de benzine toevoer.
 6. Dankjewel voor de tips. Cilinder is recent vervangen voor een nieuwe maar zal nog eens een kijkje nemen. En het is een nieuw blokje wat ik heb gekocht. Heeft wel al eens gelopen onder mijn vespa maar weet niet hoelang ie stil heeft gestaan voor dat ik m kocht.
 7. Staat op 1:50 maar is wel al wat oudere benzine. Zal z.s.m. nieuwe halen en kijken of dit helpt. Vespa heeft 22333 km gelopen.
 8. Hoe kan ik achterhalen of deze verstopt is? Heb ook ontdekt dat de bougie een zwart en vettig is. Lijkt me niet goed🤔
 9. Dankjewel voor uw reactie. Vario doet zijn werk en gaat inderdaad ook naar buiten. Probleem wat erbij gekomen is is dat hij niet stationair blijft lopen😬
 10. Recent heb ik al om jullie hulp gevraagd en dankzij jullie loopt mijn nieuwe blokje nu😁. Heel erg bedankt. Maar ik heb opnieuw hulp nodig. De vespa start nu maar komt niet vooruit. Zodra ik heb in versnelling zet ga ik niet sneller dan 10 km/uur. Opnieuw de carberateur afgesteld en zelfs een andere gemonteerd maar niet geholpen. Hebben jullie enig idee waar dit probleem zit?
 11. Hoi Rutger dat probleem heb ik ook. Alles werkt maar slaat niet aan. Ik heb de compressie getest door de bougie los te maken. Als je dan je vinger tegen het bougie gat duwt en iemand anders laat kicken hoort bij goede compressie tegendruk op je vinger te komen. Voel je niets dan is er geen of weinig compressie.
 12. Choke heb ik uitgetrokken, ook geprobeerd te rennen. Vonkt goed maar spingt niet aan🥴. LockOn de carberateur die er nu in zit zou het moeten, hij is namelijk gloed nieuw. Dankjewel voor de tip zal een andere monteren misschien doet die t wel.
 13. Heb een nieuwe probleem gevonden. Na een paar keer kicken loopt alle benzine uit de carberateur terwijl de bougie wel nat is🤔.
 14. Hoi nero, dank voor de tip. Ben helaas niet zo handig met al die termen. Hoe zet ik de voorontsteking goed?
 15. Bougie is inderdaad nat en ook geprobeerd te starten. Hij wil wel maar maakt geen aanstalten om aan te springen.
 16. Ik heb recentelijk een nieuw blok gekocht voor mijn pk50xl automatica. Deze heb ik eronder gezet met een nieuwe carberateur. Hij vonkt, gaat rond en krijgt waarschijnlijk benzine (hoe kan ik dit testen?) Wat kan het probleem zijn? Ben het internet afgestruind maar ben ten einde raad. Kan iemand hulp bieden?
×
×
 • Create New...