Jump to content
Vespaforum.be

Sprint81

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa gt

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sprint81's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • One Year In
 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

9

Reputation

 1. Yup, bij mij zit er al een plastieken kam in. Heb enkel ondervonden dat de originele krukasdichting (kant koppeling) niet paste maar die van BGM wel... 🤔, kan natuurlijk ook aant manneke liggen natuurlijk...😁. Ikzelf heb de Ducati ontsteking. Voor de rest hetzelfde gelijk de gewone px. Leuk dat ik hier niet de enige iris-rijder ben.😁
 2. Gezocht, Frame met papieren (en liefst ook de stuurstang en stuur). Bouwjaar en type speelt geen rol. Mag ook een lml zijn. Moet wel inschrijfbaar zijn in Belgiëland en min 125cc. Reden :van nen hoop stukken 1ne rijdende scooter proberen te maken...?? Alvast bedankt! ???
 3. Sprint81

  Krukas px200

  Merci voor alle reacties maar toch besloten om niet te besparen op een totale motorrevisie en gelijk een nieuwe gestoken.??
 4. Sprint81

  Krukas px200

  PpMmmm, wordt te vervangen, denk ik... In de lengterichting totaal geen speling maar als je de drijfstang haaks beweegt heb ik meer dan een halve mm speling. Ook zie ook lichte aanloopsporen...
 5. Sprint81

  Krukas px200

  Bedankt heren! Hier kan ik al iets mee. ??
 6. Sprint81

  Krukas px200

  Een klein vraagje : ik ben bezig met een motorrevisie van een px 200 met (niet bevestigde kmstand) 41.000. Hoe kan ik de krukas inspecteren op slijtage? Wat is de tolerantiemaat tussen de drijfstang/krukaswang? Alvast bedankt!
 7. Hoi, om mijn reeds vrij complete papierwinkel van mijn Spaanse-Italiaanse wesp verder te vervolledigen ben ik nog op zoek naar een originele handleiding (instructieboekje) van een px200e iris, bouwjaar 1998 (in het spaans dus). Iemand die nog zoiets heeft (of weet) liggen? Alvast merci. ?
 8. Reeds gevonden. Mag gesloten worden. ?
 9. Bagagerek achter gezocht voor px200. Liefst omgeving Antwerpen.
 10. Hoi iedereen, Ik dwaal al even rond op dit forum en heb me nog niet voorgesteld... Ik ben sprint81 en had enige tijd geleden een oude Vespa verkregen. Een sprint die na nader onderzoek een 1965 gt bleek te zijn met een px blok onder. Nu, het laat wat op zich wachten om de papierhandel in orde te krijgen dus deze is een winterproject geworden. Maar de Vespa microbe is blijven jeuken ( door de charme, de vele reisverhalen maar ook door Peelke zijne boek en dito theatertour). Daarom, heb ik via een kameraad, een Spaanse - Italiaanse schone opgescharreld. Een px200e iris met gereviseerd blok van 98. Ze heeft wel haar gebruiksporen maar dat heeft ook haar charmes. ??
 11. Ben mijn exemplaar ook gaan halen! ? Den aftrap van uwe theatertour in Edegem was ook leuk!
 12. Merci manne, hier kan ik al mee aan de slag. ?
 13. Heb antwoord gehad. Zie even mijn andere topic bij "inschrijvingen".
 14. Hip hoi, eindelijk antwoord gehad van de verzekering. Volgens div nog nooit ingeschreven in Belgie zodus moet ik passeren langs de douane voor een vignet E705 en een bewijs van bouwjaar zien te verkrijgen . Nu, mijn vraag, ik heb dat ding ooit spreekwoordelijk gekregen bij een bak bier zodus heb geen aankoopbewijs of dergelijke. Is een bewijs van de politie ook goed? Gaat er toch om dat ge dat ding niet illegaal hebt verkregen, toch? Voor het bewijs van bouwjaar best scooterhelp.com raadplegen en doorsturen? Alvast bedankt.
×
×
 • Create New...