Jump to content
Vespaforum.be

Ellen De Schrijver

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Ellen De Schrijver

 • Rank
  Newbie

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa pk 50 ‘86

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik gebruik een simpele doktersspuit om de versnellingsbak bij te vullen en doe het zodanig vol tot de olie eruit loopt.
 2. Dus kan ik voor de versnellingsbak van een vespa pk50xl semi-synthetische olie 10/40 of 15/50 gebruiken ?
 3. De olie van mijn versnellingsbak moet worden vervangen en ik vroeg me af of ik daar semi synthetische olie mag indoen (bv gearbox oil 10/40 of 15/50) of dat het specifiek minerale olie moet zijn? Vespa pk50 xl ‘86
 4. Ze gaat inderdaad nog omhoog in toeren. Maaarrr heb de uitlaat nog eens gedemonteerd en deze keer zonder gereden waarbij ze terug normaal reed. Wil dus zeggen dat er daar ergens een verstopping is, dus ofwel brand ik hm uit ofwel zoek ik een nieuwe.
 5. De voordehandliggende dingen heb ik al gecheckt en vervangen waar nodig. Vrees ervoor dat het iets is dat minder evident is... . gr
 6. Langs het bougiegat denk ik niet, cilinderkop weet ik niet (ook niet hoe ik dat kan checken?). Het reinigen van de sproeiers is gebeurd door een mechanicien, ik ga ervan uit dat hij de kanaaltjes ook heeft doorgeblazen.
 7. Hoi! Ik ben op trip met mijn vespa pk 50 (bouwjaar ‘86) vanuit België richting het zuiden van Italië en ben gestrand in de buurt van Sienna met motorproblemen. ‘t Is te zeggen, ik weet niet wat het probleem is en hoop dat iemand me hier kan verder helpen. Het is namelijk zo dat de vespa geen snelheid meer maakt. Ik heb de carburateur er al uit gehaald, waarbij ik zowel de idle jet als de main jet heb uitgespoten, alsook de luchtfilter. Heeft iemand een idee waaraan het kan liggen en hoe ik dat kan oplossen? Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...