Ga naar inhoud
Vespaforum.be

PieterOngenae

Leden
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Scooter Gegevens

  • Mijn Scooter(s)
    Vespa PK50XL

Persoonlijke Gegevens

  • Woonplaats
    Kapellen
  • Land
    Belgiƫ

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

PieterOngenae's prestaties

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter
  • Reacting Well Zeldzaam
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recente badges

10

Reputatie

  1. Hey! Klopt, vanaf het begin wou ik de Vespa terugkrijgen maar ik had altijd al wel het scenario in mijn hoofd dat als ik hem niet zou terugvinden, dan zou ik een andere kopen waar ik aan kan sleutelen, wil niet een die perfect inorde is want daar heb ik niets aan, ben dus opzoek naar een pk50xl om aan te sleutelen. Het was leuk geweest als het echt dezelfde was maar dat chassisnummertje kijk je niet op als je aan het rijden bent, ben er zeker van dat als hij er hetzelfde uitziet dat het gevoel ongeveer wel hetzelfde zal zijn!
  2. Ik heb je een bericht gestuurd!
  3. Het gaat hem niet over het geld heb ik het idee, daar is het nog niet eens tot gekomen, hij heeft hem gedeeltelijk opgeknapt, en vind dat hij een sterke band heeft met de Vespa (wat ik snap), heb het verhaal uitgelegd, wij hadden hem 32 jaar, dan hebben we hem verkocht, hij heeft hem sinds vorige maand 4 jaar (band na 4 jaar vs na 32 jaar) maar hij vond zijn verhaal sterker dan het onze denk ik, spijtig maar ik verwijt hem niets, ga een keer een bod uitbrengen en zien of het misschien dan toch over het geld gaat... ik houd jullie up-to-date
  4. Hallo iedereen, Ik heb de eigenaar van de Vespa gevonden, heb heel het verhaal uitgelegd, heb met hem een gesprek gehad maar wil hem niet verkopen, spijtig.. Toch bedankt allemaal!
  5. Hey Daan, Ik heb de man die de Vespa is komen kopen gevonden gisteren, die is nu op zoek naar degene die hem gewonnen heeft, hij twijfelde tussen een paar mensen, hij ging ze opbellen en vandaag iets laten weten, ik ben nu zo dichtbij, zou spijtig zijn als hij doorverkocht is en er geen gegevens meer van koper aanwezig zouden zijn
  6. Hallo! Die Vespa die die verloot is is van mijn moeder geweest zie uitleg ( ) hij is heel veel waard voor mij! Weet iemand toevallig wie deze gewonnen heeft?
  7. Dag Bicamolu, Het was inderdaad een te vluchtige beslissing, had de vespa op kapaza gezet en dezelfde avond laat stond er nog iemand om hem te komen halen, de koper keek zelfs niet na of de Vespa startte, hij moest de dag erna verloot worden op het evenement en het was dus dringend, hij was verkocht voor dat ik het eigenlijk goed doorhad wat ik gedaan had...
  8. Hallo, Ik ben Pieter en ben nieuw op het Vespaforum, de reden dat ik lid ben geworden is omdat ik opzoek ben naar een Vespa PK 50 XL die ik in 2016 verkocht hebt. achteraf gezien een domme keuze, de Vespa is van mijn moeder geweest en zou hem heel graag terug vinden voor haar! Ik heb het chassisnummer en nog een een kopie van het gelijkvormigheidsattest. De vespa is verkocht in 2016 en werd de dag erna verloot via een tombola op een evenement in Antwerpen. Ik heb er een foto van gevonden op de facebookpagina van het evenement (https:www.facebook.com/groups/287882258680/about/). Ik heb mijn oproep al in verschillende groepen op facebook gezet en daar werd mij aangeraden het hier eens te vragen. Kent u de persoon die mijn PK50XL heeft gewonnen in 2016 of heeft u zelf een PK50XL? Gelieve iets te laten weten en dan kan ik het chassisnummer vergelijken. Ik heb er heel veel voor over om deze Vespa terug te krijgen. Alvast bedankt!
  9. Ondertussen heb ik al meer informatie gevonden over mijn Vespa: De vespa is verkocht in 2016 en werd de dag erna verloot via een tombola op een evenement in Antwerpen dit is de facebookgroep van het evenement (https:www.facebook.com/groups/287882258680/about/) op 11-12-13 maart 2016. Ik heb een foto van de Vespa van gevonden op de facebookpagina van het evenement. Ik zal wat foto's toevoegen van de Vespa. Ik heb al contact opgenomen met de organisator van het evenement maar nog geen reactie. Heeft u een Vespa PK 50 XL? Of kent u iemand met zo een Vespa? Gelieve iets te laten weten! Dan kan in het chassisnummer vergelijken! Ik heb er veel voor over om deze terug te krijgen!
  10. Hallo, Ik ben op zoek naar een rode Vespa PK 50 XL die ik ooit verkocht heb, achteraf gezien een domme keuze, de Vespa is van mijn moeder geweest en zou hem heel graag terug vinden! Ik heb het chassisnummer en nog een een kopie van het gelijkvormigheidsattest. De vespa is verkocht in 2016 en werd de dag erna verloot via een tombola op een vespa evenement. Heeft u een Vespa PK 50 XL? Of kent u iemand met zo een Vespa? Gelieve iets te laten weten! Dan kan in het chassisnummer vergelijken! Ik heb er veel voor over om deze terug te krijgen! Met vriendelijke groet!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...