Jump to content
Vespaforum.be

Giel91

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Giel91

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa pk50 xl

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Arnhem
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb het membraam er wel af gehad. Op het oog leek het menbraam goed. Maar dit membraam is van vorig jaar. Het is gek met de shoke loopt het blok een stuk beter. Dus dat is niet goed. Iemand een idee hoe je het membraam kan controleren of deze nog goed is. kan dit het probleem zijn?
 2. Nieuwe erin helaas geen verschil.
 3. Oké die kering moet dus weer vervangen worden begrijp ik?
 4. Deze is 1,5 jaar geleden vervangen. Dus mag hopen dat deze nog goed is. gisteren ontdekte ik dat de kering tussen de krukas en de ontsteking lek was. Deze heb ik vervangen alleen zag ik dat je een binnenmaat 19 en 20 had. Ik heb de 19x32x7geplaatst. als je de choke iets uit doet loopt hij gelijk beter. Je zou zeggen valse lucht of iets in die trant.
 5. Een mega bekend probleem volgens mij. Maar tijdens het gas geven kakt de vespa compleet in. Stationair loopt hij goed. 1x kicken en starten. inlaatvlak ik beschadigd dus rij met een membraan van polinie. Heb een dr 70cc erop 19 graad voor 0 afgesteld. Sproeier 60 met 16.16 carburateur. Alles is gereviseerd afgelopen jaar. Met en zonder vilt tussen de carb en het inlaatspruitstuk. Ik weet even niet waar ik het moet zoeken. HELP IMG_5789.MOV
 6. Oké nou de werking van de carburateur links op de foto is voor dit blok is veel slechter. Het blok Loopt helemaal niet namelijk.
 7. Verschillende sproeiers geprobeerd. Ik zal de carburateur nog een keer goed nakijken. Weet jij waarom de een langer is dan de ander? En waar dat code verschil vandaan komt?
 8. Hallo, Bij het reviseren van een pk50 blok en 16.10 carburateur liep ik tegen een probleem aan. Het bekende valse lucht probleem. Tussen het afsluitvlak en de krukaswang geen beschadigingen. Met de voelermaat precies 0,05mm. Alle keringen vervangen en de carburateur gereviseerd. Nou perfect zou je denken. Helaas het blokje wilde maar niet starten zonder hulp. Ik moest mijn hand tegen de luchtinlaat houden. Daarna voorziet de cilinder zich pas van benzine. Gek verhaal ik had toevallig nog een carburateur liggen. Dit is ook een 16.10. 1x kicken en meteen aan de
 9. Okee ontsteking kan dus ook een issue zijn? even een hoop uitproberen dus. Ik krijg vanmiddag nieuwe ringen binnen morgen maar weer eens een poging wagen.
 10. Ik heb hetzelfde probleem. Het blok is gerestaureerd, nieuwe keringen, nieuwe lagers etc. Ik heb het inlaatvlak gecontroleerd, de speling is 0,05 met het voelermaatje. De 0,10 past er niet tussen. Dat lijkt mij dus goed. Geen krassen aanwezig. carburateur erop en starten. Dit lukt enkel en alleen met de shoke. Er zit een juiste stationair sproeier op, alle rubbers zijn vervangen. Geen succes. met de ene 16.10 carb loopt het blok beter dan de andere. Er is dus een verschil tussen de twee carburateurs. Waar kan het aan liggen dat het blok compleet inzakt bij het gas geven.
 11. Welke krukas adviseer je? De originele moet vervangen worden. Kan ik gewoon een origineel voor terug kopen ? Is een van RMS/DR goed genoeg of toch voor mazzucchelli gaan?
 12. Hallo allemaal!, Ik ben bezig met het reviseren van mijn blok. Ik wil hem graag zo origineel mogelijk houden met een klein beetje pit. Welke krukas en cilinder ( 50cc) raden jullie aan? Alle tips zijn welkom.
 13. Mijn oog is ook gebroken wie is sara? Welke las methode moet worden toegepast om goede hechting op het Blok toe te passen voor een nieuw oog of wat metaal om een nieuw oog te kunnen maken.
 14. Als ik alle stekkers en kleuren volg lijk het juist dat ik de kabelboom op de eerste foto moet hebben. De 2e kabelboom heeft geen stekker voor de tank en dus de icoontjes op de teller.
 15. Als ik alle stekkers en kleuren volg lijk het juist dat ik de kabelboom op de eerste foto moet hebben.
×
×
 • Create New...