Jump to content
Vespaforum.be

PeterL

Members
 • Posts

  85
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by PeterL

 1. PeterL

  V50 special blok

  Ik ben op zoek naar een net V50 special blok, liefste 4 speed. Geen scheuren of iets dergelijks aan het carter, het moet gewoon compleet en goed zijn. Geen te dure prijzen voor een blok, moet redelijk blijven!
 2. had hem verkocht. Weet niet meer hoe ik het had opgelost.
 3. Geachte, ik ben nog op zoek naar een V50 / special in nette staat of redelijk nette staat op Nederlands kenteken!
 4. 19.19 voor gewoon te touren is misschien te veel. De 16.16 is misschien een goede compromis voor lekker te touren en toch wat meer koppel.
 5. Mijn vliegwiel is kapot gegaan en ik ben op zoek naar een vervanger. Vliegwiel 19mm voor deze ontsteking:
 6. Heb je een 75cc met een 16.10, persoonlijk zou ik zeker voor een 16.16 gaan als je een 75cc hebt en dan zou de sproeier rond de 70-76 liggen.
 7. Thanks alles wel geinstalleerd! Alleen teller steekt klein beetje uit, weet niet of dit hoort.
 8. Hallo, bij het installeren van de snelheidsmeter heb ik wat van de lak beschadigd omdat hij er niet goed in wilde. Ik heb rubber gekregen maar weet niet echt waar ik deze om moet doen omdat er nergens echt tutorials voor zijn, hoe moet het rubber er precies om? het tweede probleem is dat ik niet met de schroef bij het draad kom dat in de snelheidsmeter zit, is hier een truc voor?
 9. Oh dus het kan door de lampjes komen dat mijn toeter het niet meer doet? Dus die vervangen en dan werkt alles weer?
 10. Bekabeling bij het blok zag goed uit. Ik denk toch dat iets bij de schakelaar fout is gegaan, ik krijg wel het eerste kapje bij de schakelaar eraf, maar het tweede niet, waardoor ik niet kan zien hoe de bekabeling daar uit ziet.
 11. Dit is echt een puzzel voor me. Naar welke onderdelen kan ik het best kijken?
 12. Bedankt voor je reactie, waar kan ik die volgen?
 13. Gisteren mooi stukje gereden van 60km, verlichting deed het goed en toeter ook. Vandaag heb ik nog een stuk gereden en ik wilde ik toeteren op een auto die afslaat zonder te kijken, doet mijn toeter het opeens niet meer. Ik kijk vervolgens naar mijn verlichting en die doet het ook niet meer. Wat denken jullie? Ik heb alleen kennis over een PK50 dus ik weet niet wat hier de veroorzaker kan zijn.
 14. Starte alleen met choke open en zodra ik gas gaf bleef hij een hoge toeren hangen.
 15. Nieuwe gaskabel is ook geplaatst en geen verschil, tevens vandaag nog carb schoongemaakt maar maakte geen verschil. Nog steeds valse lucht.. en hij zit zo ver mogelijk op het spruistuk. Het lijkt wel van daar te komen iniedergeval. Met viltring komt ie niet ver genoeg, is ook een variant zonder viltring.
 16. Ik heb het spruitstuk er nu verder op kunnen krijgen, maar ik krijg nog steeds bij volgas, dat het gas blijft hangen.
 17. Ik mikte tussen het spruitstuk en de carb
 18. Nee nee die zat er op! Met een gaatje afgeplakt
 19. Geachte, Heb even gecheckt bougie is koffiebruin, keerring van ontsteking is al vervangen. Nu heb ik even de brommer laten lopen en zodra hij hoge toeren pakte, heb ik er remmenreiniger op gespoten. Wat bleek, hij zakte in toeren. Maar ik heb al ns proberen mijn carb te wisselen maar toen was dat ook. Ik heb het gevoel dat hij er gewoon niet ver op schuift, maar het is een carb met een o-ring en er zit geen vilten ring op. Kan hij beschadigd zijn, of misschien het klemmetje?
 20. Hey, mijn pk50s wilt niet meer stationair lopen en als ik gas geef blijft hij lang in gas hangen. Dan zou je denken, dat is valse lucht bij de carb, maar ik krijg het niet gefixt wat ik al heb geprobeerd: nieuwe cilinderset met nieuwe pakking nieuw polini membraan spruitstuk 16.16 werkende 16.16 dellorto gepakt van een andere pk50s keerring ontsteking vervangen even kort het probleem. Hij heeft genoeg compressie, maar ik krijg hem alleen maar aan door of aan te lopen of door te kicken met de choke open. Vervolgens als hij loopt, krijg ik hem nooit stationair lopend, hij loopt erg wisselvallig. Bij het gas geven blijft het soms hoog hangen. Nou ben ik gaan rijden en gaat het schakelen ook ZEER stroef, dat kan komen door het gas wat een beetje blijft hangen als ik gas loslaat. Zodra ik thuis arriveerde en gas losliet, steeg hij zo hoog in de toeren dat ik hem snel moest uitzetten, want het klonk alsof hij wilde ontploffen. ik heb dus al heel veel geld uitgegeven om dit probleem te kunnen verhelpen en zit op het randje om hem gewoon weg te doen. Misschien dat iemand hier weet hoe ik dit kan verhelpen. ik heb overigens nog nooit het blok opengehaald en ben ook van plan om dit niet te doen, want ik heb hier simpelweg geen plek voor. Ik heb wel 500-1000 km geleden de koppeling vervangen. Iemand die mij kan helpen?
 21. Het is me gelukt, nu heb ik een vraagje; hoe krijg ik dit knopje https://www.sip-scootershop.com/en/products/button+sip+glove+box+for_21662400 weer goed erop? heb het gevoel dat ie zomaar eeruit kan vallen, dit gaat heel gemakkelijk
 22. Geachte, Hoe kan ik het slotje en het klepje zelf verwijderen van het handschoenkastje bij een PK 50S? Alvast bedankt.
 23. Deze ga ik niet of nooit verkopen. Mijn automatica was gewoon saai om te rijden en was steeds bang dat er iets kapot ging en het weer een godsvermogen ging kosten.
 24. Hallo, Ik en een vriend van mij ervaren precies dezelfde lekkage bij onze PKs, ik heb een PK50S en hij een PK50XL. De olie zit op precies dezelfde plek en lekt om het paar uur een klein druppeltje.. het lijkt niet uit de OLIO schroeven te komen van het carter, maar meer uit het zwarte plastic gedeelte erachter. de PK50S en de XL
×
×
 • Create New...