Ga naar inhoud
Vespaforum.be

bruinzee

Leden
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door bruinzee

  1. Hai allen,

    Ik heb een reservewielhouder gekocht bij SIP  https://www.sip-scootershop.com/nl/product/reservewielhouder-voor-open-10-velg-instap-voor_90956100

    ER zit geen bevestigingsmateriaal voor het frame bij. Nu heb ik een bout maat 6 geprobeerd en maat 8. De 6 is te klein en de 8 is te groot. IK probeer nu meer dan een week met SIP in contact te komen, via FB, Twitter, hun website, e-mail met de vraag of ze ook bevestigingsmateriaal verkopen. Geen enkele reactie.

    Dus nu de vraag hier.? er zitten 2 montage gaatjes in het frame met schroefdraad, aangezien maat 6 en 8 niet passen, kan iemand mij adviseren wat de juiste maat is en waar ik dit zou kunnen kopen.

    De Vespa is een 1961 150GL

  2. Ik ben op zoek naar webshops of websites die een uitgebreid assortiment onderdelen hebben voor klassieke vespa's.

    Sip, Maskes etc heb ik al in mijn favorieten lijst staan en bestel ik ook al. Wat mij opviel dat ze een deels overlappend, maar ook afwijkend assortiment hebben.

    Als kleine dingen bestel moet ik soms voor een paar euro bij de een en een paar euro bij de ander bestellen. Kortom ik zoek shops die eigenlijk "alles" hebben.

     

    René

  3. Op 19/8/2020 om 08:25, Sjoerdo zei:

    Hoi Rene,

    Ik kom ook uit Leiden en ben redelijk ervaren met oldtimer Vespa's. Laat maar weten als je een keer ergens tegen aan loopt waar je niet uitkomt.

     

    grt

     

    Sjoerd

    Dag Sjoerd, Leuk dat je reageert. Ik zal zeker een berichtje geven als ik ergens niet uit kom ( vaak genoeg ;).

    Mijn Vespa is een paar jaar geleden gerestaureerd door een kennis die niet in de buurt woont. Ik heb de motor eigenlijk overgenomen uit een erfenis omdat niemand m wilde hebben. destijds lag de motor nog helemaal uit elkaar. Ik ben nu door forums, handboeken de technische kant aan het leren

    • Like 1
  4. Ik ben René. Trotse eigenaar van een Vespa 150GL uit 1961. Helaas ben ik niet ervaren met het sleutelen aan een motor. Inmiddels veel geleerd door de forums.

    Ik woon in Leiden in Nederland en ben op zoek naar iemand in die omgeving die ervaring heeft met klassieke vespas om een mee te kunnen overleggen. Nu doe ik bijna alles alleen.

    Groet,

    René

    20200405_125528.jpg

    20180417_202317.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...