Jump to content
Vespaforum.be

bruinzee

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bruinzee

  1. Nog even ter aanvulling. als het electra schema van de VGLB1, typenummer op zoek komt daar geen accu in voor. snap je mijn verwarring.
  2. Dan is dat de volgende stap, ik vraag me af of de accu nog goed is. Er zit wel een "nieuwe" in, er wordt nu niet mee gereden, dus laad niet op en aan de druppellader lijkt het of er niets gebeurt. Gaan geen lampjes op de lader branden als de accu is aangesloten.
  3. Dag allemaal, even voorstellen, Ik ben René en in het bezit van een gerestaureerde 150 GL uit 1961. Ik ben nu zelf wat kleine dingen aan het opknappen en loop nu tegen een elektra probleem aan. Ik probeer het uit leggen. Er is niet aan de elektra gesleuteld tot vorige week. Toen ontstond het volgende probleem: Na het starten brand het achterlicht, het remlicht werkt niet of nauwelijks. de claxon en de koplamp doet het ook niet. Ik heb de schakelaar bij het rempedaal schoongemaakt. Nieuwe zekering geplaatst. Koplamp open om bedrading te controleren. Accu aan de lader etc. Bedradingsschema erbij gezocht en daar loop ik vast. De gebruikte kleuren op de motor lijken niet helemaal te corresponderen met het schema en in het schakelaartje op het stuur zitten nog 3 niet aangesloten draden. Omdat de bedrading in het frame en motorblok verdwijnt is het lastig om de bedrading te volgen waar het naar toe loopt en of het goed is aangesloten. Vooral het niet of nauwelijks branden van het remlicht islastig, dat is toch wel een vereiste voor het rijden. Er is bij de restauratie wel een nieuwe draadboom geplaatst. Iemand suggesties?
×
×
  • Create New...